Hyvä kokous – tuloksia tehokkaasti ja hyvää mieltä

Hyvä kokous on parhaimmillaan tehokkaasti tuotettuja tuloksia hyvässä ilmapiirissä. Hyvin valmisteltu sisältö, innostava ympäristö ja raikkaat kokoustarjoilut tukevat hyvään lopputulokseen pääsemistä.

Kulttuuritalon uudistetut kokoustilat ja -palvelut tukevat hyvää kokousilmapiiriä ja kannustavat raikkaudellaan tehokkuuteen.

Kokouspäivän jälkeen on kiva tehdä yhdessä jotain aivan muuta. Parhaimmillaan hyvän päivän päätteeksi on tehty hyviä päätöksiä, päätetty toimenpiteistä, kasvatettu yhteisöllisyyttä ja pidetty hauskaa.

Saat kauttamme kokousten oheen monenlaista ohjelmaa samalla kun varaat meiltä kokouksen. Tutustu eri vaihtoehtoihin.

Lataa esite oheisohjelmapaketeistaLataa Sture4 kokouspaketit

LINNANMÄEN TYÖHUVINVOINTIPAKETTI PIDENTÄÄ TYÖIKÄÄ

Kulttuuritalon naapurissa on Suomen ykkösmatkailukohde, joka tarjoaa monenlaista hauskaa tekemistä myös aikuisille työporukassa. Yhteishenki paranee, kun porukalla ratkotaan tehtäviä, tsempataan kaveria, kisaillaan ja nauretaan. 

SEA LIFE kutsuu merenalaiseen maailmaan

Kokousvieraat voivat sukeltaa merenalaiseen seikkailuun kokouspäivän jälkeen omatoimikierroksella tai opastetulla kierroksella tutustuen vaikkapa haiden tai rauskujen elämään. Ryhmä voi myös varata kierroksen kulisseissa tutustuen esimerkiksi laboratorion tai kalakeittiön toimintaan.

Hevosurheilun vauhdikas maailma kutsuu STUREn kokousvieraita Vermoon

Piipahda tallilla, näe kuskit, jotka uskaltautuvat hurjaan kyytiin rattaille tai varaa vaikkapa oma tandemajo. Ravintola Ravilassa voit nauttia herkullisesta Alacarte menusta ja jännittää pelaamisesta peliopastuksen jälkeen.

ESCAPE THE BAR - KUKA KEKSII RATKAISUT PULMIIN?

Escape the bar on työporukoille suunniteltu juonnettu arvoitusshow. Tule ja testaa oman tiimin luovuus, kyky kommunikoida ja ratkoa hauskoja arvoituksia herkullisen buffetruokailun lomassa. Kuka keksii ratkaisut pulmiin? Kuka kruunataan työpaikan voittajatiimiksi?

VARAA NYT tai pyydä tarjous!
Puh. 044 5566 190
myynti(a)kulttuuritalo.fi