Hyvä kokous – tuloksia tehokkaasti ja hyvää mieltä

Hyvä kokous on parhaimmillaan tehokkaasti tuotettuja tuloksia hyvässä ilmapiirissä. Hyvin valmisteltu sisältö, innostava ympäristö ja raikkaat kokoustarjoilut tukevat hyvään lopputulokseen pääsemistä.

Kulttuuritalon uudistetut kokoustilat ja -palvelut tukevat hyvää kokousilmapiiriä ja kannustavat raikkaudellaan tehokkuuteen.

Kokouspäivän jälkeen on kiva tehdä yhdessä jotain aivan muuta. Parhaimmillaan hyvän päivän päätteeksi on tehty hyviä päätöksiä, päätetty toimenpiteistä, kasvatettu yhteisöllisyyttä ja pidetty hauskaa.

Saat kauttamme kokousten oheen monenlaista ohjelmaa samalla kun varaat meiltä kokouksen. Tutustu eri vaihtoehtoihin.

Lataa esite oheisohjelmapaketeistaLataa Sture4 kokouspaketit

LINNANMÄEN TYÖHUVINVOINTIPAKETTI PIDENTÄÄ TYÖIKÄÄ

Kulttuuritalon naapurissa on Suomen ykkösmatkailukohde, joka tarjoaa monenlaista hauskaa tekemistä myös aikuisille työporukassa. Yhteishenki paranee, kun porukalla ratkotaan tehtäviä, tsempataan kaveria, kisaillaan ja nauretaan. 

SEA LIFE kutsuu merenalaiseen maailmaan

Kokousvieraat voivat sukeltaa merenalaiseen seikkailuun kokouspäivän jälkeen omatoimikierroksella tai opastetulla kierroksella tutustuen vaikkapa haiden tai rauskujen elämään. Ryhmä voi myös varata kierroksen kulisseissa tutustuen esimerkiksi laboratorion tai kalakeittiön toimintaan.

Hevosurheilun vauhdikas maailma kutsuu STUREn kokousvieraita Vermoon

Piipahda tallilla, näe kuskit, jotka uskaltautuvat hurjaan kyytiin rattaille tai varaa vaikkapa oma tandemajo. Ravintola Ravilassa voit nauttia herkullisesta Alacarte menusta ja jännittää pelaamisesta peliopastuksen jälkeen.

KUKA KEKSII RATKAISUT PULMIIN?

Arvaa mitä? – hauska ja ryhmäyttävä arvoituspeli Kulttuuritalolla 

Kulttuuritalon tiloissa järjestettävä „Arvaa mitä?“ on hauska arvoitusshow, jossa painottuu tiimin kommunikaatio ja luova ajattelukyky.

Osallistujat pääsevät ratkaisemaan erilaisia hauskoja arvoituksia pakopelihuoneen hengessä sekä nauttimaan maittavan päivällisbuffetin.

Ohjelma koostuu useasta eri osuudesta aina tietovisasta Kulttuuritalon salaisten kolkkien tutkimiseen. Jokainen osio kerryttää pisteitä ja lopussa kruunataan pelin voittajatiimi.

Kesto: n. 2,5 tuntia + ruokailu. Osallistujamäärä: 20-100 hlö tai sopimuksen mukaan

 

Läpimurto – energinen ja jännittävä mysteeritapahtuma Kulttuuritalolla 

Olette ylikonstaapeli Hinzin kokelasryhmä ja tehtävänne on selvittää kaupunkia vaivannut rikosaalto. Lukuisia ryöstöjä, murhayritys ja neljä vedenpitävää alibia laittavat taitonne koetukselle.

Etsikää käsiinne tarvitsemanne johtolangat, käyttäkää loogista päättelykykyänne ja selvittäkää teon taustat, tekijä ja motiivi. Mikä alibeista pitää sisällään yllättävän aukon?

Läpimurto on hauska ja vauhdikas mysteeritapahtuma, jonka aikana pääsette ratkomaan erilaisia arvoituksia ja tehtäviä.

Tapahtuman lopuksi palkitaan eniten pisteitä kerännyt ja tapauksen onnistuneesti ratkaissut joukkue.

Kesto: 2,5 tuntia + ruokailu. Osallistujamäärä: 20-54 hlö.

Lataa esite

VARAA NYT tai pyydä tarjous!
Anu Parviainen, myyntineuvottelija
Puh. 044 5566 192
anu.parviainen@sunborn.fi