Kokoukset Kulttuuritalossa

Kulttuuritalon kokouspalvelut uudistuivat ja ovat nyt STURE4.
Uudistus tuo leikkisyyttä ja rentoutta Kulttuuritalon kokoustiloihin. Viherseinät luovat mukavia pysähdyspaikkoja aulatiloihin.

Kokoustilojen uusittu yleisilme on tuore ja raikas.
Neuvotteluhuoneista suurimmat saivat uudistuksessa oman identiteetin: on vihreäsävyinen Elissa, keltainen Arkki ja mustalla ja valkoisella viimeistelty Studio. Tilat on nyt helppo hahmottaa.

Neuvottelumaailmaan tuotu vehreys tekee hyvää yleiselle viihtymiselle, luovuudelle ja inspiroitumiselle. Kulttuuritalon klassisiin puitteisiin vehreys sopii hyvin, kuuluuhan se myös suomalaiseen luonnonmaisemaan.

Avaa Sture4 kokouspaketitKatso kokouksien oheisohjelmat

Delipöytä kutsuu

STURE4 kokouspalvelu Kulttuuritalossa tarjoaa nyt kokouspaketteihin herkullisen ja monipuolisen delipöydän, joka mahdollistaa joustavat kahvihetket kokouksen lomassa.

Kokouspaketit

Tutustu kokoustiloihin

Kulttuuritalossa on yli 10 erikokoista kokoustilaa ja viihtyisä lounasravintola, joka hoitaa myös kokoustarjoilut.

Osaa kokoushuoneista voidaan yhdistellä joustavasti tarpeen mukaan. Aulatilat soveltuvat näyttelyn pystyttämiseen vaikkapa konferenssin yhteydessä.

Alvar Aallon luomaan interiööriin kuuluu kaikkien tunteman pääsalin lisäksi tuntemattomampi helmi: intiimi sadan hengen auditorio, jonka rauhallista tunnelmaa sävyttää ikkunoista tulviva luonnonvalo. Aallon arkkitehtuuria puhtaimmillaan ilmentävään pyhättöön ei koskettu uudistuksessa.

Ota yhteyttä;

Anu Parviainen, myyntineuvottelija
Puh. 044 5566 192
anu.parviainen@sunborn.fi

Tutustu kokoustiloihin

A meeting with Alvar Aalto

Alvar Aallon suunnittelemassa Helsingin Kulttuuritalossa on nyt mahdollisuus järjestää kokous Aallon arkkitehtuurin teeman mukaisesti.

KOKO PÄIVÄN KOKOUS
Kokouspakettiin sisältyy herkullinen ja monipuolinen delipöytä, joka mahdollistaa joustavat kahvihetket kokouksen lomassa. Tehokkaan aamulähdön ja virkistävän iltapäiväkahvin välissä nautitaan ravitseva buffetlounas teille sopivassa kohdassa.

Kokouspäivä huipentuu opastettuun kierrokseen Kulttuuritalossa ja päivälliseen Alvar Aallon upean arkkitehtuurin ympäröimänä. 

Mukaansa kokousvieraat saavat  Alvar Aalto tuotelahjan.

A meeting with Alvar Aalto. Hinta alk. 159€ / hlö +alv.

Anu Parviainen, myyntineuvottelija
Puh. 044 5566 192
anu.parviainen@sunborn.fi

A meeting with Alvar Aalto