Skip to main content

Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa

By

Rakastettu stand up -komiikan kuningas Ismo Leikola nähdään Helsingin Kulttuuritalossa 1. lokakuuta! 

Korona pysäytti koko maailman ja sen lisäksi myös Ismo Leikolan. Nyt koteloitumisvaiheen jälkeen stand-up-lavoille lennähtää suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa. Pidemmän keikkatauon aikana Ismo sukelsi pohdinnoissaan yhä syvemmälle ja löysi ennennäkemättömiä vastauksia – myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa. Viime syksynä ensi-iltansa saanut ”Ei mitään vakavaa” on show, jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla.

Sitten virallinen ohjeistus. Nykytilanteesta johtuen tilaisuuksissa saatetaan edellyttää kaikilta yleisön jäseniltä sitä, että he käyttävät maskia tai visiiriä tai jotain semmosta. Umpinainen moottoripyöräkypärä käy myös tai kuupuku. Tai ilmastointiteippi joka peittää sekä suun että nenän. Jos joku on kiinnostunut mussuttamaan, länkättämään tai urputtamaan tästä, huomautamme että myös mussutus on suoritettava maski naamalla.

Todella halutaan, että kiertue voidaan toteuttaa ja toivotaan että kaikki on valmiita puhaltamaan yhteen hiileen. Siis vertauskuvallisesti. Konkreettinen yhteen hiileen puhaltaminen ei ole suositeltavaa näinä aikoina, kun pöpöt leviää.

Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa

By

Korona pysäytti koko maailman ja sen lisäksi myös Ismo Leikolan.
Nyt koteloitumisvaiheen jälkeen stand-up-lavoille lennähtää suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa. Pidemmän keikkatauon aikana Ismo sukelsi pohdinnoissaan yhä syvemmälle ja löysi ennennäkemättömiä vastauksia – myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa. Viime syksynä ensi-iltansa saanut ”Ei mitään vakavaa” on show, jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla.

Sitten virallinen ohjeistus. Nykytilanteesta johtuen tilaisuuksissa saatetaan edellyttää kaikilta yleisön jäseniltä sitä, että he käyttävät maskia tai visiiriä tai jotain semmosta. Umpinainen moottoripyöräkypärä käy myös tai kuupuku. Tai ilmastointiteippi joka peittää sekä suun että nenän. Jos joku on kiinnostunut mussuttamaan, länkättämään tai urputtamaan tästä, huomautamme että myös mussutus on suoritettava maski naamalla.

Todella halutaan, että kiertue voidaan toteuttaa ja toivotaan että kaikki on valmiita puhaltamaan yhteen hiileen. Siis vertauskuvallisesti. Konkreettinen yhteen hiileen puhaltaminen ei ole suositeltavaa näinä aikoina, kun pöpöt leviää.

Ismo Leikola
19.10.2022
Helsingin Kulttuuritalo

Hinnat:
Liput: 38,50€ / 34,50€
K-18
Esityksen kesto n. 2h sis. väliajan

Helsingin balalaikkaorkesterin tukikonsertti Ukrainalle

By

Helsingin balalaikkaorkesterin tukikonsertti Ukrainalle

Konsertin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Unicefin kautta humanitaariseen työhön Ukrainan hyväksi.
Vierailevat esiintyjät: Paleface, mieskuoro Könsikäät, Hilja Grönfors trio, Miritza Lundberg, 2021 Voice on Finland voittaja Kalle Virtanen.

Tukikonsertti Ukrainalle
la 28.5.2022 klo 18:00
Helsingin Kulttuuritalo

Erik Lindström 100 vuotta

By

Riku Niemi Orchestra solisteinaan Johanna Försti, Annimaria Rinne, Amadeus Lundberg, Severi Pyysalo, Sami Saari, Juki Välipakka ja SoulSisters.

Suomalaisen iskelmä- ja viihdemusiikin suurhahmon, Erik Lindströmin, syntymästä tulee vuonna 2022 kuluneeksi sata vuotta. Riku Niemi Orchestra ystävineen juhlii Kulttuuritalolla Erik Lindströmiä tämän satavuotissyntymäpäivänä 29. toukokuuta.

Erik Lindström (1922–2015) tunnetaan unohtumattomista ikivihreistään: Armi, Ranskalaiset korot, Muistatko Monrepos’n, Liian vähän aikaa, Pikku midinetti, Etkö uskalla mua rakastaa…

Satavuotisjuhlakonsertissa kuullaan Erik Lindströmin tuotannosta rakastetuimmat ja tunnetuimmat sävelmät sekä esitellään harvemmin kuultua musiikkia Lindströmin uran varrelta. Myös Erik Lindströmin vibrafonistin ura saa asianmukaisen kunniamaininnan.

Erik Lindström 100 vuotta
Su 29.5.2022 Kulttuuritalo, Helsinki

Konsertin kesto noin 2 h.
Tapahtumassa on väliaika.

Konsertin järjestää Riku Niemi Orchestra
rikuniemiorchestra.fi

J. KARJALAINEN – SOULAVARIS-KONSERTTISALIKIERTUE

By

J. Karjalainen yhtyeineen nähdään Kulttuuritalossa joulukuussa!

Soulavaris-albumin julkaissut ja loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa esiintynyt J. Karjalainen lähtee lokakuussa Soulavaris -konserttisalikiertueelle. Kuopion Musiikkikeskuksesta 28. lokakuuta alkava ja Helsingin Kulttuuritalolle 11. joulukuuta päättyvä kiertue käsittää yli 20 konserttia ympäri Suomen.

Väinö Karjalaisen tuottama, äänittämä ja miksaama Soulavaris-albumi sisältää kymmenen J. Karjalaisen säveltämää ja sanoittamaa kappaletta. Levyllä musiikin orkestroinnista ei vastaa ainoastaan yksi kiinteä kokoonpano vaan soittajisto vaihtelee kappaleittain. Levyllä soittavat J. Karjalaisen lisäksi Abdissa ”Mamba” Assefa, Mouhamadou L. ”Malang” Cissokho, Pekka Gröhn, Janne Haavisto, Keimo Hirvonen, Väinö Karjalainen, Mikko Lankinen, Tom Nyman, Anssi Nykänen, Miikka Paatelainen, Tuomo Prättälä, Mitja ”Polaroid Slim” Tuurala ja Tommi Viksten.

Soulavaris-konserteissa J. Karjalaisen kanssa soittaa hänen viimeisimmillä levyilläänkin kuultu yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet). J. Karjalaisen edellinen konserttisalikiertue toteutettiin syksyllä 2019, jolloin liki loppuunmyydyn kiertueen konserteissa vieraili yli 14 000 vierasta.
Sunnuntaina 11.12.2021 rakastettu J. Karjalainen nousee legendaarisen Kulttuuritalon lavalle!

J. KARJALAINEN – SOULAVARIS-KONSERTTISALIKIERTUE
sunnuntai, 11.12.2022, 19:00
Helsinki, Kulttuuritalo

Tapahtumassa on väliaika.

Russell Howard – Respite

By

Russell Howard, one of the best-selling acts in British stand-up, and host of the smash hit TV show Russell Howard’s Good News (BBC) and his current critically acclaimed show The Russell Howard Hour (Sky), returns to Kulttuuritalo in Helsinki with his biggest ever globe-spanning stand-up tour following the record-breaking success of his 2017 tour Round The World which become his celebrated Netflix special Recalibrate.

Russell is back on stage where he belongs, making sense of a world that’s spinning out of control.

It’s time for Respite.

Uusi keikkapäivä on 24.5.2022. Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 25.3.2022 mennessä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/.

Russell Howard Respite -show 6.5.2022 will be postponed to a new date. New show date is 24.5.2022. Tickets are valid for the new date as they are. If you are unable to attend the new date please apply for refund not later than 25.3.2022 via https://web.lippu.fi/palautus/

 

Russell Howard – Respite
Ti 24.5.2022 klo 19.30 Kulttuuritalo, Helsinki

Tom Odell (UK)

By

Laulaja-lauluntekijä Tom Odell palaa Suomeen ensi kesänä. Pakahduttavan tunteikkaasta tulkinnastaan ja sielukkaasta musiikistaan tunnettu brittiartisti konsertoi Helsingin Kulttuuritalolla tiistaina 21. kesäkuuta.

Muun muassa Jeff Buckleyyn, Elton Johniin ja Coldplayhin vertauksia kerännyt Tom Odell kohosi suuren yleisön tietoisuuteen vuoden 2013 debyyttialbumi ”Long Way Down”in menestyksen saattelemana. Jättihitiksi noussutta pitkäsoittoa seuranneet ”Wrong Crowd” (2016) ja ”Jubilee Road” (2018) vakiinnuttivat artistin paikan eturivin musiikintekijänä sekä live-esiintyjänä hurmoksellisten keikkojensa myötä. Tuoreimmalla, viime vuonna julkaistulla ”Monsters”-albumilla liikutaan rohkean omakohtaisesti mielenterveyteen liittyvien teemojen äärellä. Sanoituksiin Odell on hakenut inspiraatiota rap-kentältä ja vienyt soundiaan kohti tummasävyisempiä elektropoppia.

Tom Odell on aiemmin esiintynyt Suomessa vuoden 2015 Ilosaarirockissa sekä loppuunmyydyllä Circus-klubilla alkuvuodesta 2019.

TOM ODELL (UK)
Ti 21.6.2022
Helsinki, Kulttuuritalo

LIPUT
alk. 38,50 EUR (+mahd. toimituskulut alk. 1 EUR)

www.tomodell.com
www.instagram.com/tompeterodell
www.facebook.com/TomOdellmusic
www.fullsteam.fi

ABBA GOLD

By

Suoraan Iso-Britanniasta ainoastaan yhden illan keikalle – ABBA GOLD Helsingissä!

Viisi fantastista ihmistä, jotka ovat kiertäneet yli 40 maata ja soittaneet yli 3 miljoonalle ihmiselle. Luvassa on kaksi tuntia hauskanpitoa, energisiä musiikkiesityksiä, joissa on live-taustabändi, nostalgiset puvut, teatterivalot ja kaikki tanssit, jotka ABBA-fani pystyy osaamaan.

ABBA GOLD on yksi kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista tribuuttiyhtyeistä, ja se on poikinut useita jäljitelmiä. ABBA GOLD esittää kaikki suosikkikappaleesi sekä joitakin mahtavia kappaleita, jotka vain todelliset Abba-fanit muistavat.
Älä jätä väliin hienoa mahdollisuutta nauttia tästä uskomattomasta show’sta 16.04.2022 Helsingin Kulttuuritalossa!

ABBA GOLD
La 16.4.2022 Kulttuuritalo, Helsinki

Ovet klo 18.00, showtime 19.00
Kesto n. 2h sisältäen väliajan
Ikärajaton
Liput alk. 45€ (sis. käsittelykulun)

Tapahtuma on siirtynyt uuteen ajankohtaan päivämäärältä 30.12.2021. Konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uuteen päivämäärään.

 

Direct from the U.K. for one night only ABBA GOLD in HELSINKI!

A fantastic 5 piece who have toured over 40 countries and counting playing to over 3 million people. Expect a thrilling two hours of fun, energetic musical performances with a live backing band, replica costumes, theatrical lighting and all the dancing an ABBA fan can handle.

ABBA GOLD is one of the most influential Tribute Bands of all time and have spawned several imitations. ABBA GOLD performs all your favorite songs plus some of the amazing album tracks that only the true Abba fans will remember.
Don’t miss the great opportunity to enjoy this incredible show 16.04.2022 in Helsigin Kulttuuritalo!

Doors open at 18.00, showtime 19.00
Duration approx. 2 hours including intermission
No age limit
Prices from 45 EUR (incl. handling fee)

SOLIDAARISUUTTA AINA! LAULUJA RAUHASTA JA SOLIDAARISUUDESTA

By

Maailma palaa, ja juuri silloin ei pidä hiljetä, vaan laulaa. Siksi vappu soi jälleen!

Lauluja rauhasta, solidaarisuudesta ja oikeudenmukaisuuden kaipuusta pääsee taas kuulemaan muutaman hiljaisen vapun jälkeen.
Konsertit Helsingin Kulttuuritalolla ja Tampereen Pakkahuoneella tuovat lavalle vanhaa, uutta ja lainattua.

”Vappukonserteissa soivat hienoimmat työväenliikkeen laulut monilta vuosikymmeniltä sekä tavallaan uudesti löydetty amerikansuomalainen työväenlaulu 1900-luvun alkuvuosilta”, kertoo aloitteen konserteista tehnyt Karri Paleface Miettinen.
Toisaalta esimerkiksi Koiton Laulu laulaa tämän päivän pätkätyöläisistä.
”Rauhan- ja solidaarisuusliikkeiden hieno musiikki sekä rytmit monilta mantereilta saavat uutta tulkintaa, kun mukana on suuri orkesteri modernein soundein”, kuvailee Paleface.

Lavalle nousevat Agit Propista tutut Sinikka Sokka ja Monna Kamu säestäjänä Eero Ojasen yhtye, Aulikki Oksanen sekä Vuokko Hovatta, Harri Saksala bandoneonisti Mikko Heleniuksen säestyksellä, Koiton Laulu, Paleface, Emilia Sisco, Mikko Perkoila sekä laajennettu Laulava Unioni-yhtye vierailijoina Ricky Tick Big Bandin kapellimestari ja kitaristi Valtteri Laurell Pöyhönen ja Ricky Tick Brass Quintet.
Helsingissä ennen konsertin alkua Kulttuuritalon aulassa esiintyy georgialaista musiikkia esittävä Tevri-kuoro.
Konserteissa mukana Lääkärit ilman rajoja -järjestön keräys Ukrainalle.

SOLIDAARISUUTTA AINA!
Vappukonsertti
la 30.4.2022 klo 18.00 Kulttuuritalo, Helsinki
Tapahtumassa on väliaika. Varaa tarjoilut ennakkoon.

Jethro Tull

By

JETHRO TULL –KONSERTOI SUOMESSA TÄNÄ KEVÄÄNÄ!

Mieleenpainuva ilmaisu “Too Old To Rock And Roll: Too Young To Die” kuuluu ainakin monen keski-ikäisen perusrokkarin lausevalikoimaan tänäkin päivänä. Kyseessä on Jethro Tullin legendaarinen levytys keväältä 1976.

Kuva Jethro Tullin karismaattisesta keulakuvasta, huilua soittavasta menninkäisen näköisestä Ian Andersonista seisomassa yhden jalan varassa pitkään samettitakkiin pukeutuneena on niin ikään piirtynyt ikuisiksi ajoiksi kaikkien proge-rockin ystävien alitajuntaan.

Ian Andersonin (huilu, kitara, bouzouki, mandoliini, huuliharppu ja laulu) lisäksi kokoonpanossa soittavat Joe Parrish (kitara), Scott Hammond (rummut & lyömäsoittimet), John O’Hara (kosketinsoittimet) ja David Goodier (basso).

Yhtye nähdään Helsingin Kulttuuritalolla maanantaina 25. huhtikuuta 2022.
Tapahtuma on LOPPUUNMYYTY.

***

Ensivierailulla Suomessa jo tammikuussa 1970…

Suomalaisten sydämet Ian Anderson ja Jethro Tull sulatti jo aikaa sitten. Ensimmäisen kerran yhtye nähtiin Helsingin Kulttuuritalon lavalla kylmänä pakkasiltana viitisen kymmentä vuotta sitten tammikuussa 1970. Sen jälkeen Jethro Tull on esiintynyt menestyksellisesti maassamme moneen kertaan. Viimeisin Jethro Tull -yhtyeen esiintyminen Suomessa tapahtui maaliskuussa 2018 Finlandia-talossa, Helsingissä. Sooloartistina Ian Anderson on konsertoinut Kulttuuritalolla maaliskuussa 2016 ja Porin Jazzeilla heinäkuussa 2017.

Vuonna 1968 perustettu Jethro Tull on pitkän uransa aikana julkaissut kolmisen kymmentä studio-albumia ja useita live-levyjä , joiden yhteenlaskettu maailmanlaajuinen myyntimäärä ylittää 60 miljoonaa kappaletta. Konsertteja matkan varrelle lasketaan kertyneen yli 3000 yli neljässäkymmenessä eri maassa.

Ian Anderson on syntynyt Skotlannissa vuonna 1947, mutta perhe muutti Blackpooliin, Pohjois-Englantiin jo vuonna 1959. Jethro Tull perustettiin kahden paikallisen blues-bändin yhteenliittymänä vuonna 1968. Ikää yhtyeellä on siis yli viisikymmentä vuotta.

Yksi yleisimmin Ian Andersonille esitetyistä kysymyksistä liittyy yhtyeen erikoiseen nimeen.

– Kokeilimme aikoinaan monia eri bändinimiä, mutta mikään ei tuntunut oikealta. Silloinen keikkamyyjämme oli opiskellut historiaa ja ehdotti ilkikurisuuttaan nimeksi Jethro Tullia 1700-luvulla vaikuttaneen kylvökoneen keksijän herra Jethro Tull mukaan. Otimme nimen ensimmäisen kerran käyttöön konsertissamme Marquee Clubilla, Lontoossa. Sattumalta tuosta konsertista tuli läpimurtokeikkamme ja hassuhko nimi jäi pysyväksi, Ian Anderson kertoo.

Jethro Tullin kokoonpano on muuttunut monen monituiseen kertaan. Viidenkymmenen vuoden aikana jäseniä on ollut kymmeniä. Ainoa alkuperäisjäsen on 74-vuotias Ian Anderson itse.

– Syitä miehistömuutoksiin on tietysti monia. Jotkut ovat lähteneet mennäkseen naimisiin ja asettuakseen aloilleen, jotkut ovat vaihtaneet alaa ja jotkut ovat perustaneet oman bändin. Osa on saanut potkut ja osa on kuollut. Nykyisin me elossa olevat olemme kuitenkin kaikki hyviä ystäviä keskenämme. Me olemme kuin kahden jalkapallojoukkueen muodostama ylisuuri perhe, Anderson kertoo naureskellen.

Ian Andersonin häikäisevän menestyksellinen ja pitkä ura tukeutuu vahvasti Jethro Tullin ensimmäisiin vuosikymmeniin. Niinpä useimmat fanit olisivat pettyneitä, jos konsertissa ei kuultaisi esimerkiksi sellaisia klassikoita kuin ”Bourrée”, ”Song For Jeffrey”, ”Living In The Past”, ”Sweet Dream”, ”Aqualung”, ”Locomotive Breath”, ”Too Old To Die: Too Young To Die” ja ”Thick As A Brick”.

Jethro Tull Helsingin Kulttuuritalossa
Maanantai 25.4.2022, kello 19.00 – Kulttuuritalo, Helsinki

HUOM! Jo ostetut liput käyvät uusille konserttipäiville Tampereella, Helsingissä ja Turussa sellaisenaan! Jos uusi konserttipäivä ei asiakkaalle käy niin lipun voi palauttaa 28.2.2022 asti. Lippujen palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta.

 

Sasha Velour (USA)

By

Drag-taiteen maailmantähti Suomeen!
Yhdysvaltalainen Sasha Velour esiintyy Helsingissä maaliskuussa 2022.

Drag-taiteen maailmantähti Sasha Velourin ensimmäinen oma kiertue Smoke & Mirrors oli menestys vuonna 2019 ja alkuvuonna 2020. Ennen koronapandemian iskemistä hän ehti esiintyä 50 kertaa ympäri maailmaa. Katsojia Velourin oma ohjaus ehti kerätä noin 35 000.

Kun hän nyt palaa Eurooppaan, luvassa on jälleen dragiä, visuaalisuutta ja magiaa. Velour esittää 13 upouutta huulisynkattua, monipuolista biisiä, joihin hän on tehnyt koreografiat itse. Katsoja hämmästyy, kun hän esimerkiksi muuntuu ruusunlehdiksi, katoaa savupilveen, sahaa itsensä kahtia, muuttuu myrskyksi ja on yht’äkkiä puu keskellä näyttämöä.

Suomeen asti Smoke & Mirrors yltää tiistaina 22.3.2022. Sasha Velourin koko illan sooloshow koetaan Helsingin Kulttuuritalolla.

Sasha Velour ponnahti maailman drag-taiteen huipulle RuPaul’s Drag Race -kilpailun kautta. Velour voitti vuonna 2017 sarjan yhdeksännen tuotantokauden, minkä jälkeen taiteilija on nähty niin lavoilla, TV:ssä, elokuvissa kuin lehtien kansikuvissakin.

Sasha Velour on uskaltanut toteuttaa unelmansa. Hän antaa uuden mallin 2000-luvun ihmiselle, jonka ei tarvitse hirttäytyä epätoivoisesti määriteltyyn sukupuoleen, vaan kukin voi vapaasti olla juuri se, mitä sisin sanoo.

SASHA VELOUR (USA)
ti 22.3.2022 Helsinki, Kulttuuritalo

Suositus ikäraja K-16
Keikka alkaa klo 19

Liput alk. 38,50€
www.lippu.fi

Sasha Velourin show Helsingin Kulttuuritalolla 20.1.2022 on siirtynyt uuteen päivään. Uusi ajankohta on 22.3.2022. Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, lippurahojen palautusta voi hakea 22.2.2022 mennessä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Tilaa tarjoilut ennakkoon verkkokaupasta.

MADONNA Material Girl The Music Of Madonna

By

MADONNA: Material Girl The Music of Madonna -musikaali nähdään viidessä suomalaiskaupungissa syksyllä 2022.

Brittiläistä alkuperää oleva, taidokkaasti rakennettu Material Girl The Music of Madonna-musikaali perustuu pop-ikoniksi tituleeratun Madonnan hitteihin ja kiehtovaan elämäntarinaan. Madonnan upeat biisit, taitavat tanssijat, videomateriaali ja Madonnan elämään linkittyvät tarinat kuljettavat kuulijan matkalle maailman suosituimpiin lukeutuvan pop-tähden elämään. Material Girl The Music of Madonna sisältää kaikki Madonnan suurimmat hitit, kuten Like A Virgin, Papa Don’t Preach, Vogue, Crazy for You, Into the Groove, Like a Prayer, Express Yourself ja Material Girl jne. Esityksen pääosassa nähdään taiturimainen Jodie Jane Jackson.

Englantilaisen Slamdunk Entertainmentin tuottama Material Girl The Music of Madonna -musikaali on valloittanut yleisönsä jo lukuisissa musiikkiteattereissa eri puolilla Isoa-Britanniaa ja Eurooppaa. Suomessa musikaalia esitettiin täysille saleille syksyllä 2018. Nyt tämä menestysmusikaali palaa Suomeen loka-marraskuussa 2022.

Madonna on paljon enemmän kuin hänen musiikkinsa. Hän on erittäin varakas ja menestyvä, mutta samalla hän on maanläheinen henkilö, jolla on ollut vaikeuksia ja surua kuten meillä kaikilla. Esityksessämme nähdään toivottavasti kaikki hänen elämänsä osa-alueet – ja laulut puhuvat puolestaan”, sanoo Slamdunk Entertainmentin -johtaja Duncan Heather.

Tilaisuuden kesto noin 2h 30 sisältäen väliajan.

 

SF-BLUES 20-VUOTISJUHLAKIERTUE

By

Sunborn Live esittää:
PE 25.3.2022 SF-BLUES 20-VUOTISJUHLAKIERTUE:
SF-Blues & Jukka Gustavson, Ile Kallio, Noora Louhimo ja Honey B Family
Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18:00, show klo 19:00
Kesto 2h väliajan kera
Liput 42,50e (www.lippu.fi/sf-blues)

Legendaarinen SF-BLUES palaa 20-vuotisjuhlakiertueen merkeissä estradeille tänä keväänä! Ydinryhmän muodostavat kokoonpanon vuonna 2002 perustaneet blues-konkarit Heikki Silvennoinen ja Pepe Ahlqvist sekä Dave Lindholm tukenaan luunkova rytmiryhmä Mikko Löytty, basso ja Harri Ala-Kojola, rummut. Kulttuuritalon konsertissa vierailijoina lavalla nähdään lisäksi Jukka Gustavson, Ile Kallio, Noora Louhimo ja Honey B Family

www.lippu.fi/sf-blues
www.sunbornlive.fi

Tilaa tarjoilut ennakkoon verkkokaupasta.

Eppu Normaali – Musiikkia Rantalasta

By

Eppu Normaalin ’Musiikkia Rantalasta’ -konsertti Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 12.2.2022 siirtyy vallitsevien rajoitteiden vuoksi 3.3.2022 torstaille. Liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään.
Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi, liput voi palauttaa lipunostopaikkaan 25.2.2022 mennessä.

Lisätietoa:

https://web.lippu.fi/palautus

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY.

Eppu Normaali konserttisaleihin – vierailijana pianisti Iiro Rantala

Eppu Normaali nähdään neljän vuoden tauon jälkeen konserttisaleissa. Musiikkia Rantalasta -nimeä kantava kiertue ulottuu 12 kaupunkiin Helsingistä Ouluun ja Porista Mikkeliin. Konserteissa kuullaan akustisina versioina Eppujen tunnetuimmat hitit ja harvinaisuudet.

Vierailijaksi yhtye on kutsunut mukaansa pianisti Iiro Rantalan, joka esiintyi Eppujen kanssa myös Tampereen Ratinan stadionkeikalla vuonna 2016 sekä kuluneen kesän festivaaleilla.
Elämykselliset konsertit alkavat saleissa klo 19. Konserttien arvioitu kesto on väliajan kanssa liki kolme tuntia.

Eppu Normaali – Musiikkia Rantalasta
La 12.2.2022 Helsinki, Kulttuuritalo
Ovet klo 18.00 ja konsertti klo 19.00.
Liput Alk. 46,50€ Lippu.fi

 

Bianca Del Rio: Unsanitized

By

RÄÄVITTÖMÄSTÄ HUUMORISTAAN TUNNETTU DRAG-TÄHTI BIANCA DEL RIO PALAA SUOMEEN
Lämppärinä Sherry Vine

Yhdysvaltalainen, kansainvälisesti huippusuosittu drag-tähti Bianca Del Rio palaa ensi kesänä Suomeen stand up -kiertueensa ”Unsanitized” voimin. Spektaakkelimaisen viihdyttävillä esityksillään riemastuttava sekä poliittisesti epäkorrektista ja räävittömästäkin huumorista tunnettu koomikko ja esiintyjä nähdään Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 16. kesäkuuta 2022.

Bianca Del Rio, oikealta nimeltään Roy Haylock, tunnetaan muun muassa hillittömästä lavapersoonastaan sekä nasevasta suoruudestaan. Kokeneena koomikkona hän ei pelkää shokeerata, mutta muistuttaa myös usein, että on itse isoin vitsinsä. Tähti on vastaanottanut paljon suitsutusta myös hyvin kirjoitetusta komiikastaan sekä pettämättömästä tilannetajustaan yleisön edessä.

Bianca Del Rio nousi suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan maailmanlaajuiseksi tv-ilmiöksi kasvaneen RuPaul’s Drag Race -kilpailun vuonna 2014. Ennen reality-kilpailun voittoa Bianca Del Rio työskenteli puvustajana, mutta dragin ja komiikan tekemisen hän aloitti jo 1990-luvulla New Orleansissa. Suuren suosion myötä Bianca Del Rio on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista drag-ilmiöistä, mistä kielivät esimerkiksi artistin useat maailmankiertueet sekä oman show’n esittäminen Lontoon Wembley-areenalla maailman ensimmäisenä drag-artistina.

Valloittava Bianca Del Rio on esiintynyt Suomessa aikaisemminkin, muun muassa loppuunmyydyssä Finlandia-talossa. ”Unsanitized”-kiertue starttasi keväällä 2021 ja on jo esiintyjän viides maailmankiertue. Stand up -kiertueidensa lisäksi Del Rio on viime vuosina nähty esimerkiksi kansainväliseksi hitiksi kasvaneessa ”Everybody’s Talking About Jamie” -musikaalissa West Endissä, minkä lisäksi hän luotsaa jo ilmiöksi muodostunutta nimikko-podcastiaan.

BIANCA DEL RIO: UNSANITIZED
TO 16.6.2022 HELSINKI, KULTTUURITALO
Liput alk. 39 EUR (+ mahd. tilausmaksu alk. 1 EUR)

www.thebiancadelrio.com
www.facebook.com/TheBiancaDelRIo
www.instagram.com/thebiancadelrio
www.twitter.com/thebiancadelrio
www.fullsteam.fi

Leavings-Orkesteri: Jossain on kai vielä joulu

By

Helsingin Kulttuuritalon valtaa 7. joulukuuta Leavings-Orkesterin joulukiertue, jossa kuullaan rakastetun ”Varasteleva joulupukki” -albumin joululauluja. 

Leevi and The Leavingsin ja laulaja-lauluntekijä Gösta Sundqvistin perintöä kunnioittava, yhtyeen alkuperäisten muusikoiden muodostama Leavings-Orkesteri esittää joulukiertueellaan ensimmäistä kertaa livenä rakastetun ”Varasteleva joulupukki” -albumin joululauluja. Lisäksi konserteissa kuullaan luonnollisesti suurimmat Leevi and the Leavings -hitit.

”Jossain on kai vielä joulu” -kiertueen solisteina esiintyvät Jarkko Martikainen ja Siiri Nordin.

 

Sarah Millican: Bobby Dazzler

By

SARAH MILLICAN: BOBBY DAZZLER

The hilarious Sarah Millican is back on tour with a Bobby Dazzler of a new stand-up show.

In this, her sixth international tour, you’ll learn about what happens when your mouth seals shut, how to throw poo over a wall, trying to lose weight but only losing the tip of your finger, a surprisingly funny smear test, and how truly awful a floatation tank can actually be.

Sarah has spent the last year writing jokes and growing her backside. She can’t wait to get back on the road and make you laugh.

*‘Bobby Dazzler’ is the purest compliment. Imagine a child in red wellies or a woman in a new top. Both are Bobby Dazzlers. It is also the name of a caravan cleaning spray. This show is not about cleaning caravans.

 

SARAH MILLICAN: BOBBY DAZZLER
La 18.6.2022 klo 20.00 Kulttuuritalo, Helsinki

www.sarahmillican.co.uk

Sami Hedberg 15v. juhlakiertue

By

HUOM! Keikka on siirretty koronan vuoksi vuodelle 2022. Uusi keikkapäivä on pe 22.4.2022 klo 18 ja 21.

Alkuperäisille keikkapäiville ostetut liput käyvät uudelle keikkapäivälle sellaisenaan lipussa mainittuun näytökseen, kellonaika ei muutu.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voi liput palauttaa osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ 30.4.2021 mennessä.

 

Tällä vuoden hauskimmalla kiertueella kuullaan Samin käsikirjoittamia komedian parhaimpia paloja koomikon koko uran ajalta sekä uutta ja ajankohtaista materiaalia.

Show’n ytimessä on Hedbergin tyylin mukaisesti nauruhermoja kutkuttavia tarinoita, improvisaatiota sekä mielikuvituksen synnyttämiä hahmoja. Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä vuorovaikutteisesta ilotulituksesta!

Sami kommentoi tulevaa kiertuettaan kiitollisena: ”On hienoa todeta, että on saanut Suomessa tehdä näin pitkän uran ja nähdä että kaikenikäiset ihmiset haluavat tulla keikoille ympäri Suomen. Tämä ei ole ollenkaan itsestäänselvyys. Kaikkien näiden vuosien jälkeenkin live stand up on edelleen se, mistä tykkään kaikista eniten. Olen kiitollinen yleisölle siitä, että saan tehdä tätä työtä”.

Sami Hedberg 15v. juhlakiertue Helsingin Kulttuuritalossa  pe 22.4.2022 klo 18.00.
Esityksen kesto 2 tuntia väliaikoineen.

Show myös samana päivänä klo 21:00

Kiertuekalenteri ja lisätiedot: www.samihedberg.com

Sami Hedberg 15v. juhlakiertue

By

HUOM! Keikka on siirretty koronan vuoksi vuodelle 2022. Uusi keikkapäivä on pe 22.4.2022 klo 18 ja 21.

Alkuperäisille keikkapäiville ostetut liput käyvät uudelle keikkapäivälle sellaisenaan lipussa mainittuun näytökseen, kellonaika ei muutu.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voi liput palauttaa osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ 30.4.2021 mennessä.

 

Tällä vuoden hauskimmalla kiertueella kuullaan Samin käsikirjoittamia komedian parhaimpia paloja koomikon koko uran ajalta sekä uutta ja ajankohtaista materiaalia.

Show’n ytimessä on Hedbergin tyylin mukaisesti nauruhermoja kutkuttavia tarinoita, improvisaatiota sekä mielikuvituksen synnyttämiä hahmoja. Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä vuorovaikutteisesta ilotulituksesta!

Sami kommentoi tulevaa kiertuettaan kiitollisena: ”On hienoa todeta, että on saanut Suomessa tehdä näin pitkän uran ja nähdä että kaikenikäiset ihmiset haluavat tulla keikoille ympäri Suomen. Tämä ei ole ollenkaan itsestäänselvyys. Kaikkien näiden vuosien jälkeenkin live stand up on edelleen se, mistä tykkään kaikista eniten. Olen kiitollinen yleisölle siitä, että saan tehdä tätä työtä”.

Sami Hedberg 15v. juhlakiertue Helsingin Kulttuuritalossa  pe 22.4.2022 klo 21.00.
Esityksen kesto 2 tuntia väliaikoineen.

Kiertuekalenteri ja lisätiedot: www.samihedberg.com

Clannad (IE)

By

IRLANTILAISEN FOLK-POPIN JÄTTINIMI CLANNAD SAAPUU JÄÄHYVÄISKIERTUEELLAAN SUOMEEN

50 vuotta taiteellaan ihastuttanut kelttiläisvaikutteinen kokoonpano esiintyy Kulttuuritalolla 24.4.2022
Irlantilainen Clannad päättelee puoli vuosisataa kestäneen uransa. Sielukkaasti new age -henkeä, poppia ja folk-perinteitä yhdistelevä irlantilaiskokoonpano poistuu suurilta esiintymislavoilta näyttävästi: orkesteri lähtee keväällä puolitoista vuotta kestävälle maailmankiertueelle aina Australiaa, Japania ja Etelä-Amerikkaa myöten.

Moninkertaisesti Grammy- ja BAFTA-palkittu perheyhtye julkaisee lopetuksen yhteydessä vielä In A Lifetime -nimisen 50-vuotisjuhlalevyn 13. maaliskuuta 2020. Myös lukuisista tv-sarja- ja elokuvamusiikeista tunnettua kokoonpanoa on kiitelty kelttiläisen perinnemusiikin ja pop-musiikin rajojen rikkomisesta ja tyylilajien lähentämisestä, ja yhtye onkin vuosikymmenten saatossa onnistunut kasvattamaan kuuntelijakuntaansa perinteisemmän pop-musiikin harrastajien pariin menettämättä kuitenkaan folk-seuraajiaan.

Englannin ja iirin kielellä levyttänyt yhtye julkaisi viimeisimmän Hourglass-singlensä tänä syksynä höystettynä vuoden 2003 remasterilla yhtyeen tekemästä Harry´s Game -televisiosarjan tunnusmusiikista. Kumpikin on kuunneltavissa nyt Spotifyssä. Yhtyeen viimeisin, bändin nimeä kantanut studioalbumi julkaistiin vuonna 2014.

Irlantilaisen musiikin sanansaattajana toimiva Clannad on myynyt maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa levyä, ja orkesterin levyistä kahdeksan on noussut Ison-Britannian top 10 -listalle. Suomessa Clannad nähtiin viimeksi vuonna 2012, kun se esiintyi Turussa ja Helsingissä täysille saleille.

Clannad (IE)
Helsingin Kulttuuritalossa 24.4.2022 klo 19.00.
Konsertissa on väliaika.

The Duke Ellington Orchestra

By

The Duke Ellington Orchestra – perinteistä jazzia jo kolmannessa sukupolvessa

Duke Ellington oli jazz-musiikin ensimmäisiä suuria säveltäjä- ja kapellimestarinimiä. Perinteisen jazzin – tai ”amerikkalaisen musiikin” kuten Duke Ellington itse tuotantoaan nimitti – saralla hänen maineensa ja saavutuksensa ovat aivan omaa luokkaansa.

Toukokuussa 1974 kuolleen Duke Ellingtonin musiikillinen perintö elää voimallisesti yhä edelleen: Duken kuoltua The Duke Ellington Orchestran komento siirtyi hänen pojalleen trumpetisti Mercer Kennedy Ellingtonille. Ja Mercerin kuoltua vuonna 1996 orkesterin johtajaksi nousi Mercerin poika Paul Mercer Ellington.

The Duke Ellington Orchestran pitkä ura alkoi vuonna 1923 ja jatkuu siis tänäkin päivänä. Ikää kokoonpanolla on jo kunnioitettavat 97 vuotta.

Duke Ellingtonin säveltämät unohtumattomat jazz-klassikot kuten ”Satin Doll” (1953), ”Sophisticated Lady” (1933), ”Mood Indigo” (1930) ja ”Rockin’ in Rhythm” (1931) sekä orkesterissa maailmanmaineeseen nousseiden muusikoiden säveltämät ”Caravan” (1936, säv. Juan Tizol & Duke Ellington), ”Perdido” (säv. Juan Tizol) ja ”Take the ’A’ Train” (1941, säv. Billy Strayhorn) soivat yhä edelleen vuonna 2020 yhtä tyylipuhtaasti ja svengaavasti kuin 1920-luvullakin.

Valtaosalle The Duke Ellington Orchestran ystäville ensimmäisenä mieleen tuleva jazz-klassikko on tietysti ”Take the ’A’ Train”. Kyseisen jazz-klassikon säveltäjä oli orkesterissa lähes kolme vuosikymmentä soittanut pianisti Billy Strayhorn.

Duke Ellingtonin ura alkoi Cotton Clubilla, New Yorkissa

Edward Kennedy ”Duke” Ellington – säveltäjä, pianisti ja orkesterinjohtaja – oli syntynyt huhtikuun 29. päivä vuonna 1899 Washingtonissa, Yhdysvaltain pääkaupungissa, jossa hän perusti yhtyeen nimeltä The Washingtonians. Vuonna 1923 Duke kuitenkin muutti Washingtonista New Yorkiin parempien työmahdollisuuksien toivossa.

Läpimurto kuuluisuuteen tapahtui vuonna 1927, kun Duke Ellington yhtyeineen palkattiin vakituiseksi esiintyjäksi suosittuun Cotton Clubiin. Vuodesta 1923 vuoteen 1940 – rotuerottelun ja osin kieltolainkin aikaan – toiminut Cotton Club sijaitsi 142. kadun ja Lenox Avenuen kulmassa. Ellingtonin ohella klubin vakioesiintyjiin kuuluivat Louis Armstrong, Count Basie, Fats Waller, Cab Calloway, Billie Holiday, Lena Horne ja monet muut jazz-legendat.

Asiakkaiksi Cotton Clubille pääsivät vain valkoihoiset. Mustaihoiset esiintyjät esiintyivät ja nauttivat suurta suosiota, mutta he eivät saaneet seurustella asiakkaiden kanssa. Niin Ellingtonin kuin muidenkin muun muassa New Yorkin Harlemista tulevien mustaihoisten artistien edellytettiin esittävän Cotton Clubilla ”eksoottista viidakkomusiikkia” valkoihoisen asiakaskunnan iloksi. Sisäänpääsymaksu huipputrendikkäälle Cotton Clubille oli poikkeuksellisen suuri, mikä näkyi esiintyjien tavanomaista korkeampina esiintymispalkkioina ja auttoi heitä hyväksymään jokseenkin rasistiset työskentelyolosuhteet.

Klubilta radioidut suositut lähetykset tekivät tuolloin vielä nimellä Duke Ellington and His Jungle Band tunnetusta yhtyeestä yhden 1920- ja -30-luvun tunnetuimmista ja vetovoimaisimmista esiintyjistä.

Myöhemmin urallaan nimellä The Duke Ellington Orchestra tunnettu kokoonpano levytti säännöllisesti usealle eri levy-yhtiölle ja esiintyi elokuvissa. Ellington toimi myös muurinmurtajana, kun amerikkalainen jazz murtautui maailman musiikkimarkkinoille. 1960-luvulla hän teki yhtyeineen laajan maailmankiertueen, jolloin hänet nähtiin esiintymässä Helsingin Kulttuuritalollakin vuosina 1963 ja 1964.

The Duke Ellington Orchestra
Kulttuuritalo, Helsinki – perjantai 13.5.2022

Liput:
Lippukategoriat: 49,50 euroa / 59,50 euroa / 69,50 euroa

HUOM! Jo ostetut liput käyvät toukokuun 2022 konsertteihin sellaisenaan.
Tapahtumassa on välikaika.

 

Trixie Mattel (USA)

By

Drag queen -tähti Suomeen!
Trixie Mattel esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla toukokuussa 2022

Amerikkalainen drag-artisti, laulaja ja näyttelijä Trixie Mattel saapuu Suomeen. Viihdyttävä show koetaan Helsingin Kulttuuritalolla 14. toukokuuta 2022.

Brian Michael Firkus eli Trixie Mattel on viime vuosien aikana noussut viihdemaailman huipulle. Viimeistään RuPaul’s Drag Race -tv-sarjan all stars -voitto vuonna 2018 sytytti tähden täyteen loistoonsa. Sen jälkeen Trixie Mattel on mm. julkaissut musiikkia (viimeisin albumi Barbara, 2020), toimittanut yhdessä Katya Zamolodchikovan kanssa kirjan “modernista naiseudesta” ja perustanut oman meikkimerkin Trixie Cosmetics.

Trixie Mattelin Grown Up -maailmankiertueen piti saavuttaa Suomen jo aiemmin, mutta koronapandemia siirsi kokonaisuuden vuoteen 2022. Mutta hyvää kannattaa odottaa: Trixie Mattel on persoona, joka ei todellakaan jätä ketään kylmäksi!

TRIXIE MATTEL (USA)
La 14.5.2022 Helsinki, Kulttuuritalo

Liput alk. 43,50 e
Gold VIP alk. 84,50 e
Platinum VIP alk. 119,50 e

Tilaisuus on ikärajaton, suositusikäraja 16 vuotta

Francis Goya

By

Suomalaisten suursuosikki jo neljällä vuosikymmenellä! – Platinaa suomalaisilla ikivihreillä!

Sympaattinen Francis Goya ei ole esiintynyt Suomessa yli kymmeneen vuoteen, jollei mukaan lasketa syyskuussa 2018 Kangasniemellä järjestettyä hyväntekeväisyystapahtumaa, jossa hän käväisi soittamassa suomalaisten ystäviensä kutsusta.

Francis Goyan suosion suuruudesta Suomessa todistavat muun muassa kaksi platinalevymyyntiin yltänyttä albumia: ”Summernight Moods” vuodelta 1979 ja ”Pohjolan yössä” vuodelta 1983. Kummatkin albumit kuuluvat niiden monien levyjen joukkoon, jotka Goya levytti suomalaiselle levy-yhtiölle, ensin Fazer-Finnlevylle ja sen jälkeen musiikkivaikuttaja Osmo Ruuskasen johtamalle Bluebird-yhtiölle.

Suomessa levytetyillä albumeilla on kuultu hänen taiturimaisia instrumentaalitulkintojaan suomalaisille tutuista ikivihreistä kuten ”Paratiisi”, ”Satulinna”, ”Sininen ja valkoinen”, ”Surun pyyhit silmistäni”, ”Akselin ja Elinan häävalssi”, ”Myrskyluodon Maija”, ”Rantakoivun alla”, ”Hopeinen kuu”, ”Pohjolan yö” ja ”Ihmisen ikävä toisen luo”.

Noihin aikoihin Francis Goyan voimallisesti aikuisyleisölle suunnattu musiikki soi ahkeraan tahtiin Ylen kanavilla ja hänet nähtiin usein esiintymässä suosituimmissa suomalaisissa televisio-ohjelmissa. Hänen konserttinsa olivat niin ikään järjestään loppuunmyytyjä.

Instrumentaalimusiikki ei tunne kielirajoja! – Yli 20 miljoonaa myytyä levyä!

Liegen kaupungissa, Belgiassa toukokuussa 1946 syntyneen, nykyisin Espanjassa asuvan Francis Goyan läpimurto maailmanmarkkinoille tapahtui vuonna 1975, kun hän levytti yhdessä isänsä kanssa säveltämän, kansainväliseksi instrumentaaliklassikoksi vuosien varrella osoittautuneen kauniin, melodisen kappaleen nimeltä ”Nostalgia”. ”Nostalgia” kipusi muun muassa Hollannin, Saksan, Norjan ja Brasilian myyntilistoilla ja herätti yleisön kiinnostuksen Goyaa kohtaan ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja Etelä-Amerikkaa.

Kiitettävän tiiviiseen tahtiin levyttäneen Goyan tekemien albumien määrä ylittää 50 kappaleen rajan, mikä tarkoittaa sitä, että hän on keskimäärin levyttänyt vähintään yhden albumin per vuosi uransa alusta alkaen. Suuri osa albumeista on myynyt joko kultaa tai platinaa ja niiden yhteenlaskettu myyntilukema nousee yli 20 miljoonaan.

Samoin kuin Suomessa myös muualla maailmassa Francis Goya on usein tehnyt yhteistyötä paikallisten musiikkivaikuttajien ja levy-yhtiöiden kanssa. Hänellä on poikkeuksellinen taito valita esitettäväkseen kunkin maan tai maanosan suosituimmista ikivihreistä ja listahiteistä juuri ne koskettavimmat ja ajattomimmat, jotka ilman sanojakin vetoavat yleisöön.

Esimerkkinä Francis Goyan levyttämistä latinalaisen musiikin suosikeista mainittakoon ”Besame mucho”, ”Perfidia”, ”Amor, amor, amor”, ”Quando Sali de Cuba”, ”Vaya con Dios” ja ”La Playa”. Slaavilaisuutta hänen runsaassa tuotannossaan edustavat ”Mandshurian kukkuloilla” ja ”Uralin pihlaja”, ruotsalaista ”Ack Värmeland, du sköna” ja ranskalaista ”Emmanuelle” ja ”Kuolleet lehdet (Les Feuilles mortes)”.

Francis Goya
Ke 18.5.2022 klo 19.00 Kulttuuritalo, Helsinki
Liput alkaen 39,90 euroa.

HUOM!
Jo ostetut liput käyvät toukokuun 2022 konsertteihin sellaisenaan.
Alun perin huhtikuussa 2020 järjestettäväksi kaavaillut konsertit jouduttiin jo maaliskuussa 2020 siirtämään helmikuulle 2021 ja viime helmikuussa elokuulle 2021.

 

 

AIKANSA IDOLIT: Pirkko Mannola • Danny • Kai Lind • Lasse Liemola

By

Aikansa ensimmäiset nuorisoidolit Danny, Pirkko Mannola, Lasse Liemola ja Kai Lind nousevat konserttilavoille yhdessä! Suurten ikäluokkien ”ikinuoret ykköset” pistävät parastaan Petri Kokon johtaman Oldies-juhlaorkesterin ja LAV-kuoron säestyksellä. LAV-kuorossa esiintyvät Katja Lukin, Diana Anttila ja Jennika Vikman. Konsertin juontaa Markku Veijalainen.

Dannyn satakunta hittiä sisältävä uraputki on jatkunut vuodesta 1964 katkeamattomana näihin päiviin saakka. Pirkko Mannola on Suomen ensimmäinen laulava Miss Suomi, nuorisoidoli ja elokuvatähti. Lasse Liemola nousi kuuluisuuteen Suomen ensimmäisenä nuorisoidolina ja elokuvatähtenä. Kai Lind taas on maan ensimmäinen nuorille esiintyvä iskelmätähti, rumpali ja näyttelijä.

– On todella hienoa päästä lavalle näiden kolmen upean herrasmiehen kanssa, toteaa Pirkko Mannola, elokuvatähti ja laulajatar, joka teki läpimurron 1960-luvulla myös Saksassa.

– Hyvä musiikki ei kuole koskaan vaan hienot laulut säilyvät ikuisesti. Lähdemme suurella ilolla ja innolla esittämään ikivihreitä laulujamme. Ja nyt jopa näin upealla porukalla yhdessä, iloitsevat Danny, Kai Lind ja Lasse Liemola, joista jokainen on levyttänyt lukuisia suomalaisten suosikkeja ja ikivihreitä lauluja.

Mukana konserttikiertueella ovat:

LASSE LIEMOLA: Suomen ensimmäinen nuorisoidoli ja elokuvatähti
KAI LIND: Suomen ensimmäinen nuorille esiintyvä Iskelmä-tähti, rumpali ja näyttelijä SF-filmeissä. Tuli tunnetuksi rytmikkäästä teinipopista.
DANNY: Suomen ensimmäinen nuorisoshown tekijä ja esittäjä
PIRKKO MANNOLA: Suomen ensimmäinen laulava Miss Suomi, nuorisoidoli, elokuvatähti ja laulajatar, joka suoritti läpimurron myös Saksan markkinoilla

Juhlaorkesterina kiertueella on Petri Kokon johtama Oldies-juhlaorkesteri sekä kuorona LAV, jossa esiintyvät Katja Lukin, Diana Anttila ja Jennika Vikman.

AIKANSA IDOLIT: Pirkko Mannola • Danny • Kai Lind • Lasse Liemola
To 31.3.2022 klo 19.00 Kulttuuritalo, Helsinki

Uusi päivämäärä on to 31.3.2022. Kaikki jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, voi liput palauttaa Ticketmasteriin bit.ly/lipunpalautus 31.10.2021 mennessä.

SIIRTYY: Puhu hiljaa rakkaudesta – Fredin tyyliin

By

Puhu hiljaa rakkaudesta – Fredin tyyliin 10.2.2022 siirtyy – uusi päivä on sunnuntai 9.10.2022 klo 15.00

Heikentyneestä koronatilanteesta ja siiihen liittyvistä viranomaisohjeista johtuen konsertti siirtyy turvallisuussyistä, uusi konserttipäivä on sunnuntai 9.10.2022 klo 15.00.

Jo ostut liput kelpaavat sellaisenaan tähän uuteen ajankohtaan. Mikäli siirto ei sovi aikatauluunne ja haluatte palauttaa liput pyydämme tekemään palautuspyynnön viimeistään 28.2.2022 osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus

 

KUNNIANOSOITUS FREDILLE JA KOTIMAISELLE ISKELMÄLLE

Ainutlaatuisessa illassa Suomen iskelmän huiput sekä Fredin läheiset ystävät esittävät Fredin rakastetuimpien laulujen lisäksi omia hittejään, pikku tarinoilla höystäen. Kai Hyttinen, Pepe Willberg, Nina Tapio sekä Antti Paavilainen konserttiorkestereineen vievät meidät kotimaisen huippuiskelmän maailmaan aidosti aikalaisten tulkitsemana. Tämä ainutlaatuinen elämys on koettava livenä ja yhdessä.

Puhu hiljaa rakkaudesta – Fredin tyyliin
Torstai 10.2.2022 Helsingin Kulttuuritalo klo 19.00.
Tapahtumassa on väliaika. Varaa tarjoilut ennakkoon: https://www.sture4.fi/tapahtumatarjoilut

Liput Alk. 43,50€ sis. käsittelykulun.

Järjestäjät Ilkka Pensola Oy ja Suomen Juhlatalo Oy
Ohjelmatiedot: Ilkka Pensola 0400 449043, ryhmät Raimo Viljala 0400 647723

Tänä iltana: Club For Five & Ilmavoimien Big Band

By

Tänä iltana Club For Five & Ilmavoimien Big Band

Suomalaisten suosituimpien viihdesäveltäjien, Toivo Kärjen, Unto Monosen ja Junnu Vainion  musiikin saattelemana kaksi taidokasta kokoonpanoa yhdistävät voimansa.

Ilmavoimien Big Band ja Club For Five luovat upealla ilmaisullaan tunteellisia sekä riemastuttavia tulkintoja monista tunnetuista lauluista, jotka ovat jääneet suomalaisten sydämiin vuosien saatossa.

CLUB FOR FIVE
Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five’n tyylilaji on Club For Five! Viiden laulajan (Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi) lavashow on täynnä vastustamatonta iloa, energiaa ja virtuositeettia.

ILMAVOIMIEN SOITTOKUNTA/ ILMAVOIMIEN BIG BAND
Ilmavoimien soittokunta on Suomen puolustusvoimien viidestä soittokunnasta ainoa, joka on erikoistunut viihde- ja big band -musiikkiin. Orkesteri nähdäänkin esiintyvän nykyisin pääasiassa big band -kokoonpanossa, kuten tälläkin kiertueella yhdessä lauluyhtye Club For Fiven kanssa. Orkesterin kotipaikkana on Jyväskylän varuskunta Tikkakoskella ja sen tehtäviin kuuluu puolustusvoimien tilaisuuksien lisäksi monipuolinen konserttitoiminta ympäri Suomen. Soittokunnalle kertyy vuosittain yhteensä n. 120 esiintymistä. Ilmavoimien soittokunnan päällikkökapellimestarina toimii musiikkimajuri Juha Ketola.

Tänä iltana: Club For Five & Ilmavoimien Big Band
Helsingin Kulttuuritalossa ke 16.3.2022 klo 19:00

Konsertin kesto n. 2h väliaikoineen

 

Tilaa tarjoilut ennakkoon verkkokaupasta.

UMO Helsinki Jazz Orchestra & Ilmavoimien Big Band feat. Antti Koivula & Elena Mindru – The Big Xmas

By

Luvassa on harvinaislaatuinen ilta kahden suomalaisen ammatti- big bandin siivittämänä. Ensimmäistä kertaa samalle lavalle nousevat UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Ilmavoimien Big Band saavat solisteikseen laulajat Antti Koivulan ja Elena Mindrun. Jos big band on iso, on kaksi big bandia tuplasti!

Ohjelmassa on tunnettuja joululauluja kotimaasta ja maailmalta big bandeille sovitettuna. Ilmavoimien Big Bandin ja Antti Koivulan repertuaarissa on vauhdikkaita pop-rock-joululauluja Brian Setzeristä EWF:ään ja James Browniin. UMO Helsinki Jazz Orchestran eteen ensimmäistä kertaa nouseva Elena Mindru taas tulkitsee amerikkalaisia swing- ja jazz- joululauluja mm. Ella Fitzgeraldilta ja Frank Sinatralta. Tämä on ennen näkemätön joulushow, jossa kaksi Suomen parasta big bandia esiintyvät myös yhteisnumeroissa!

UMO Helsinki Jazz Orchestraa johtaa Ed Partyka, Ilmavoimien Big Bandia Jaakko Nurila.
Konsertin kesto n. 2 h 15 min, sis. väliajan.

Antti Koivula (s. 1982) on laulaja, joka on tullut tunnetuksi My First Band -yhtyeen solistina kiertäen mm. Sunrise Avenuen lämppärinä ympäri maailman. Viime aikoina hänet on nähty myös yhtenä MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -kisan solisteista. Vahvaääninen viihdyttäjä on kotonaan niin presidentinlinnan itsenäisyysvastaanotolla kuin Frank Zappan musiikin, popin, taidemusiikin tai rhythm’n bluesin parissa.

Elena Mindru (s. 1988) on romanialaislähtöinen, nykyään Suomessa asuva jazzlaulaja, joka on elävöittänyt musiikkikenttää karismaattisella esiintymisellään jo vuosikymmenen ajan. Elena Mindru esiintyy säännöllisesti isojen orkestereiden solistina ja hän on julkaissut omalla nimellään neljä jazzlevyä. Säveltäjänäkin kunnostautunut Mindru on kirjoittanut useita teoksia big bandille, sinfoniaorkesterille ja pienyhtyeille. www.elenamindru.com

UMO Helsinki Jazz Orchestraon jazzin ja uuden rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO Helsinki on julkaissut yli 60 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa. www.umohelsinki.fi

Ilmavoimien Big Band (Ilmavoimien soittokunta) on Suomen ainoa viihde- ja rytmimusiikkiin erikoistunut soittokunta, joka tunnetaan vauhdikkaista esiintymisistään maamme eturivin solistien kanssa. Puolustusvoimallisten tilaisuuksien, AALTO-sarjan big band -konserttien ja Puolustusvoimien kesäkiertueen lisäksi Ilmavoimien Big Bandin esiintymisiin kuuluu kirkollista työtä ja musiikkikasvatusprojekteja. Jyväskylän Tikkakoskella sijaitseva Ilmavoimien soittokunta on perustettu vuonna 1977, ja sillä on pitkät perinteet big band -musiikin soittamisessa. www.ilmavoimiensoittokunta.fi

UMO Helsinki Jazz Orchestra & The Finnish Air Force Big Band feat. Antti Koivula & Elena Mindru – The Big Xmas

Welcome to a unique concert with two Finnish professional big bands! For the first time ever, the UMO Helsinki Jazz Orchestra and The Finnish Air Force Big Band will join forces on the stage, together with the singers Antti Koivula and Elena Mindru as soloists. One big band is already big, two big bands are bigger still!

The concert program contains well known Christmas songs from Finland and abroad in arrangements for big band. The Finnish Air Force Big Band and Antti Koivula plays upbeat pop and rock Christmas songs by artists like Brian Setzer, EWF and James Brown. Elena Mindru, who debuts as soloist with the UMO Helsinki Jazz Orchestra, performs American Christmas songs in the swing and jazz traditions, as made famous by Ella Fitzgerald and Frank Sinatra among others. Finland’s two leading big bands also perform together in this Christmas show that’s unlike anything else we’ve seen before!

UMO Helsinki Jazz Orchestra is conducted by Ed Partyka, Jaakko Nurila leads The Finnish Air Force Big Band.

Duration 2 h 15 min with intermission.

Antti Koivula (b. 1982) is the soloist of My First Band which has been touring with Sunrise Avenue around the world. He is also one of the soloists of Finnish Dancing With the Stars competition. The strong entertainer is at home at the Presidential Palace Independence Reception as well as with Frank Zappa’s music, pop, art music or rhythm’n blues.

Elena Mindru (b. 1988) is a jazz singer originally from Romania but now living in Finland. She has brought concerts to life with her charismatic performances for over a decade. Elena Mindru regularly performs as soloist with larger orchestras and she has published four jazz records under her own name. Mindru has also gained recognition as a composer and has written several works for big band, symphony orchestra and smaller ensembles. www.elenamindru.com

UMO Helsinki Jazz Orchestrais the only professional orchestra in Finland specialised in jazz and new rhythm-oriented music. The big band of 16 musicians plays about 100 concerts every year in Finland and abroad. The orchestra plays a diverse range of modern music that is on the pulse of the times. The programme consists from jazz to soul and classical music, mixing old and new in surprising way, from children to senior citizens. www.umohelsinki.fi

The Finnish Air Force Big Band(Ilmavoimien soittokunta) is the only military band in Finland specialising in pop music. The band is known for its fast-paced performances with leading Finnish soloists. In addition to military functions, big band concerts in the AALTO series and the Armed Forces Summer Tour, the Finnish Air Force Big Band also works in churches and with music education projects. The Finnish Air Force Big Band was founded in 1977, is located in Tikkakoski in Jyväskylä and has a long tradition of performances of music for big band. www.ilmavoimiensoittokunta.fi

UMO Helsinki Jazz Orchestra & Ilmavoimien Big Band feat. Antti Koivula & Elena Mindru – The Big Xmas, Kapellimestareina Ed Partyka ja Jaakko Nurila
Ma 13.12.2021
Ovet: klo 18, esitys klo 19.
Esityksen kesto: 2h 15min, sis.väliajan
Ikäraja: ei
Liput: 39 € (sis.palvelumaksut).
Eläkeläiset, opiskelijat, lapset, varushenkilöt sekä salin näkörajoitteiset paikat 34 € (sis.palvelumaksut)

Kulttuuritalon tilaisuuksissa on käytössä koronapassi. Varaudu esittämään koronapassi sekä todistamaan henkilöllisyytesi saapuessasi. Passi on käytössä kaikissa yleisissä kokouksissa ja yleisötilaisuuksissa, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Passittomuus ei oikeuta lippujen palautukseen.

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu neljästä osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:
– koronarokotustodistus (2 rokoteannosta)
TAI
– testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin)
TAI
– todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista
TAI
– Koronapassin saavat henkilöt, jotka ovat sairastaneet koronan ja saaneet lisäksi yhden koronarokotuksen. Tällaisessa tapauksessa heille tulee rokotustodistukseen merkintä 1/1 kohtaan ”saadut rokoteannokset”.

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi ladata osoitteesta kanta.fi.

Koronapassi luetaan digitaalisesti puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperilta. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä. Koronapassia voidaan vaatia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.

Tapahtumassa on maskisuositus.Tulethan tapahtumiin kuitenkin ainoastaan terveenä, jotta voimme varmistaa turvallisen tapahtumatoiminnan jatkossakin.

Katso ajankohtaiset infot koronaan liittyvistä toimenpiteistä www.kulttuuritalo.fi

SIIRTYY: ABBA GOLD

By

Tapahtuma siirtyy. Lisätietoja siirrosta tulossa myöhemmin.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto kiristää koronarajoituksia Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella merkittävästi 28.12.2021–17.1.2022.

Tapahtuma siirtyi uuteen ajankohtaan 30.12.2021. Konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uuteen päivämäärään.

BEST ABBA HITS! ONE NIGHT IN HELSINKI!

Suoraan Iso-Britanniasta ainoastaan yhden illan keikalle – ABBA GOLD Helsingissä!

Viisi fantastista ihmistä, jotka ovat kiertäneet yli 40 maata ja soittaneet yli 3 miljoonalle ihmiselle. Luvassa on kaksi tuntia hauskanpitoa, energisiä musiikkiesityksiä, joissa on live-taustabändi, nostalgiset puvut, teatterivalot ja kaikki tanssit, jotka ABBA-fani pystyy osaamaan.

ABBA GOLD on yksi kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimmista tribuuttiyhtyeistä, ja se on poikinut useita jäljitelmiä. ABBA GOLD esittää kaikki suosikkikappaleesi sekä joitakin mahtavia kappaleita, jotka vain todelliset Abba-fanit muistavat.

Älä jätä väliin hienoa mahdollisuutta nauttia tästä uskomattomasta show’sta 30. joulukuuta 2021 Helsingin Kulttuuritalossa!

Direct from the U.K. for one night only ABBA GOLD in HELSINKI!

A fantastic 5 piece who have toured over 40 countries and counting playing to over 3 million people. Expect a thrilling two hours of fun, energetic musical performances with a live backing band, replica costumes, theatrical lighting and all the dancing an ABBA fan can handle.

ABBA GOLD is one of the most influential Tribute Bands of all time and have spawned several imitations. ABBA GOLD performs all your favorite songs plus some of the amazing album tracks that only the true Abba fans will remember.

Don’t miss the great opportunity to enjoy this incredible show 30 of December 2021 in Helsingin Kulttuuritalo!

 

ABBA GOLD
To 30.12.2021 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18:00.
Alk. 45€ (sis. käsittelykulun)

Kulttuuritalon tilaisuuksissa on käytössä koronapassi. Varaudu esittämään koronapassi sekä todistamaan henkilöllisyytesi saapuessasi. Passi on käytössä kaikissa yleisissä kokouksissa ja yleisötilaisuuksissa, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Passittomuus ei oikeuta lippujen palautukseen.

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu neljästä osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:
– koronarokotustodistus (2 rokoteannosta)
TAI
– testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin)
TAI
– todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista
TAI
– Koronapassin saavat henkilöt, jotka ovat sairastaneet koronan ja saaneet lisäksi yhden koronarokotuksen. Tällaisessa tapauksessa heille tulee rokotustodistukseen merkintä 1/1 kohtaan ”saadut rokoteannokset”.

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi ladata osoitteesta kanta.fi.

Koronapassi luetaan digitaalisesti puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperilta. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä. Koronapassia voidaan vaatia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.

Tapahtumassa on maskisuositus.Tulethan tapahtumiin kuitenkin ainoastaan terveenä, jotta voimme varmistaa turvallisen tapahtumatoiminnan jatkossakin.

Katso ajankohtaiset infot koronaan liittyvistä toimenpiteistä www.kulttuuritalo.fi

SIIRTYY: MICHAEL The Magic of Michael Jackson

By

Palkitun brittiläisen MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishown piti rantautua Suomeen tammikuussa 2022, mutta kymmenellä paikkakunnalla vieraileva kiertue siirtyy kokonaisuudessaan tammikuulle 2023. Konserttipaikat säilyvät ennallaan.

Siirron syy on heikentynyt koronavirustilanne ja sen mukanaan tuomat rajoitukset. Konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan. Lipun voi myös palauttaa 31.3.2022 mennessä, jolloin lipunhinnan saa käsittelyaikojen puitteissa takaisin.

MICHAEL The Magic of Michael Jackson Maailmalla jo vuosia kiertäneen ja kehuja keränneen show’n keskiössä on taitava tulkitsija Ben Bowman, joka ei ainoastaan näytä ja kuulosta Jacksonilta vaan on myös omaksunut sankarinsa elekielen niin että yleisö voi unohtaa olevansa tribuuttikonsertissa.
Väliajan sisältävä konsertti tarjoaa kaikki Michael Jacksonin suurimmat hitit. Mukana ovat niin Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror kuin monet muut popin kuninkaan rakastetut kappaleet. Lisämausteena konserteissa kuullaan myös The Jackson 5 -yhtyeen kappaleita. Illan musiikista vastaa liveorkesteri ja Ben Bowmanin lisäksi silmäniloa tarjoavat tanssijat ja kehuja kerännyt valoshow.

MICHAEL The Magic of Michael Jackson
Pe 13.1.2023 Helsinki, Kulttuuritalo, klo 19.00


Palkittu brittiläinen Michael Jackson -tribuuttishow Suomeen

Maailmalla kehuja kerännyt MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa tammikuussa 2022. Visuaalisesti vaikuttava, Michael Jacksonin suurimmat hitit sisältävä show on nähtävissä kymmenellä suomalaispaikkakunnalla.

Michael Jackson -faneja hemmotellaan tammikuussa 2022, kun kehuja kerännyt MICHAEL The Magic of Michael Jackson -tribuuttishow rantautuu Suomeen. Maailmalla jo vuosia kiertäneen ja kehuja keränneen show’n keskiössä on taitava tulkitsija Ben Bowman, joka ei ainoastaan näytä ja kuulosta Jacksonilta vaan on myös omaksunut sankarinsa elekielen niin että yleisö voi unohtaa olevansa tribuuttikonsertissa.

Katso esimakua show’sta täältä: https://www.michaeljacksonuk.com/media

Väliajan sisältävä konsertti tarjoaa kaikki Michael Jacksonin suurimmat hitit. Mukana ovat niin Thriller, Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror kuin monet muut popin kuninkaan rakastetut kappaleet. Lisämausteena konserteissa kuullaan myös The Jackson 5 -yhtyeen kappaleita. Illan musiikista vastaa liveorkesteri ja Ben Bowmanin lisäksi silmäniloa tarjoavat tanssijat ja kehuja kerännyt valoshow. Lue lisää esityksestä ja Benistä täältä: https://www.michaeljacksonuk.com

– Näin Michael Jacksonin ensimmäistä kertaa livenä, kun olin 8-vuotias. Ihmiset huusivat ja tulivat hysteeriseksi. Se miten ihmiset reagoivat Jacksoniin onkin aina tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja rakastan sitä, että voimme nyt tiiminä saada samankaltaisen reaktion yleisöltä. Rakastan huutavia ja itkeviä tyttöjä, Ben Bowman virnistää.

Arvostetun englantilaisen James Baker Productionsin tuottaman show’n tuo maahan RH Entertainment Oy.

MICHAEL The Magic of Michael Jackson
su 9.1. Helsinki, Kulttuuritalo klo 19.00

Liput:Lippu.fi

Hinnat alkaen 49,90€
Ei ikärajaa, konserteissa on väliaika

www.michaeljacksonuk.com
www.rh-entertainment.fi
www.jamesbakerproductions.co.uk

MJ_Theater_JB_YouTube from James Baker on Vimeo.

 

Kulttuuritalon tilaisuuksissa on käytössä koronapassi. Varaudu esittämään koronapassi sekä todistamaan henkilöllisyytesi saapuessasi. Passi on käytössä kaikissa yleisissä kokouksissa ja yleisötilaisuuksissa, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Passittomuus ei oikeuta lippujen palautukseen.

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu neljästä osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:
– koronarokotustodistus (2 rokoteannosta)
TAI
– testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin)
TAI
– todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista
TAI
– Koronapassin saavat henkilöt, jotka ovat sairastaneet koronan ja saaneet lisäksi yhden koronarokotuksen. Tällaisessa tapauksessa heille tulee rokotustodistukseen merkintä 1/1 kohtaan ”saadut rokoteannokset”.

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi ladata osoitteesta kanta.fi.

Koronapassi luetaan digitaalisesti puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperilta. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä. Koronapassia voidaan vaatia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.

Tapahtumassa on maskisuositus.Tulethan tapahtumiin kuitenkin ainoastaan terveenä, jotta voimme varmistaa turvallisen tapahtumatoiminnan jatkossakin.

Katso ajankohtaiset infot koronaan liittyvistä toimenpiteistä www.kulttuuritalo.fi

Steve Hackett Genesis Revisited

By

Genesis-yhtyeen legendaarinen kitaristi Steve Hackett saapuu konsertoimaan Suomeen lokakuussa. Hackett esiintyy yhtyeineen Helsingin Kulttuuritalolla pe 12.11.2021. Konsertin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa sekä Tiketissä 59 euron hintaan.

Steve Hackett oli mukana Genesiksen historiallisessa kokoonpanossa 1970-luvulla yhdessä Peter Gabrielin, Phil Collinsin, Tony Banksin ja Mike Rutherfordin kanssa. Hän on taiturimainen kitaristi mutta myös monien legendaaristen laulujen säveltäjä. Hackett on tullut erityisesti tunnetuksi monipuolisesta osaamisestaan, joka ei ole rajoittunut pelkästään rock-musiikkiin vaan on ulottunut myös klassiselle puolelle ja jazziin.

Genesiksessä Steve Hackettin soitto tuotti yhtyeelle useita sen ikimuistettavimpia sävelmiä, kuten akustisen tunnelman Horizons ja Blood on the Rooftops -kappaleissa sekä dramaattiset rock-soolot Firth of Fifth ja Fountain of Salmacis -levytyksissä. Hackett on myös tuonut merkittävän lisän kitaransoittoon kehittämällään “täppäyksellä”, jossa oikean käden sormilla painellaan kitaran kieliä otelautaa vasten siten, että saadaan aikaan säveliä. Tätä käytetään erityisesti nopeatempoisessa soitossa sähkökitaralla.

Steve Hackettin sooloura on ollut menestyksentäyteinen. Hän on konsertoinut ympäri maailman ja myynyt lukuisia kultalevyjä kaikkialla. 1980-luvulla hän teki hitiksi nousseen Cell 151 –kappaleen, ja perusti GTR-nimisen yhtyeen entisen Yes- ja Asia-yhtyeiden kitaristin Steve Howen kanssa.

Hackettin viimeisin, ja samalla hänen 25. albuminsa, on tammikuussa ilmestynyt At the Edge of Light. Suomeen hän saapuu lokakuussa ohjelmistolla, jossa kuullaan musiikkia erityisesti Genesiksen vuoden 1977 live-levytykseltä Seconds Out, mutta myös muita yhtyeen ja Hackettin legendaarisia kappaleita.

Steve Hackett Genesis Revisited
Pe 12.11. Kulttuuritalo, Helsinki
59€ sis. käsittelykulun.

Tapahtumassa ei ole käytössä koronapassia. Katso ajankohtaiset infot www.kulttuuritalo.fi

Konsertin alkuperäinen päivämäärä oli 19.10.2020 ja siihen ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Steve Hackett internetissä: www.hackettsongs.com

VARAA TARJOILUT

Ara Malikian (ES)– Le Petit Garage Tour

By

Viuluvirtuoosi Ara Malikianin show’ssa on raakaa voimaa – kiertue tulee Helsinkiin

Show, joka räjäyttää käsityksesi viulukonsertista! Ara Malikianin rouhean energinen Petit Garage World Tour tulee tänä syksynä ensimmäistä kertaa Suomeen.

Tällaisena et ole ennen klassista konserttia kokenut! Ara Malikian lukeutuu heittämällä 2000-luvun kirkkaimpien viulistien joukkoon. Libanonissa syntynyt armenialaistaustainen espanjalaisviulisti yllättää yleisönsä omintakeisella tyylillään sekoittaa erilaisia musiikki genrejä. Hän räväyttää klassikoihin ennenkuulumatonta rosoa ja tarjoilee kuuntelijoilleen odottamattoman omaperäisiä versioita niin tunnetuista kappaleista kuin omista henkeäsalpaavista sävellyksistään.

Ara Malikianin Petit Garage World Tour nähdään marraskuussa vihdoin myös Suomessa, Helsingin Kulttuuritalolla. Show’ssa klassinen kohtaa jazzin, popin, argentiinalaisen tangon, flamencon sekä itä-eurooppalaisen ja Lähi-idän musiikin. Show pitää intensiivisesti otteessaan ja nostattaa tunnelatauksen, joka ei heti unohdu.

Uskomaton soittotaito, intohimo eurooppalaisiin musiikkikulttuureihin ja raaka mystiikan tuntu on tyrmäävä yhdistelmä, joka pitää itse kokea.

Vahva persoonallinen tyyli

Virtuoosimainen viulisti Ara Malikian on häkellyttänyt konserttilavoilla yli 50 maassa, joka maanosassa ja hänen hämmästyttävän laaja tuotantonsa koostuu jopa yli 40:stä albumista. Vain kahden edellisen kiertueen aikana shown on nähnyt 800 000 ihmistä. Miehelle on ropissut eri maista lukuisia musiikkialan palkintoja. Kiertueen nimeä kantava albumi on juuri nytkin ehdolla tämän vuoden Latin Grammyjen parhaan instrumentaalialbumin kategorian voittajaksi.

Malikianin käsissä Bachin, Mozartin, Paganinin ja Vivaldin mestariteokset kohtaavat Björkin, Radioheadin, Led Zeppelinin ja David Bowien luovat sovitukset. Hän on soittanut klassisen maailman ykköspaikoilla, kuten Tokion, Madridin ja Toulousen sinfoniaorkestereissa.

Malikian on yksi harvoista nykyviulisteista, jotka ovat esiintyneet myös sooloviulistina ilman orkesteria. Malikian tunnetaan myös esityksistään Pedro Almodovarin elokuvien soundtrackeilla.
Tällä kiertueella hänen mukanaan esiintyvät kuitenkin myös pianisti Iván ”Melón” Lewis sekä huikean taitava bändi.

Armenialaiset sukujuuret ja laaja musiikillinen taituruus ovat muovanneet Ara Malikianin vahvan persoonallisen tyylin. Show’n taitava esiintyjäkaarti ja palava tunnelma tekevät elämyksestä ainutkertaisen. Älä jätä tätä väliin, osta lippusi nyt!

Ara Malikian – Le Petit Garage Tour
Ke 24.11.2021 klo 19.00 Kulttuuritalo, Helsinki

Konsertin kesto n. 2h väliaikoineen
Ikärajaton

Katso ajankohtaiset infot koronaan liittyvistä toimenpiteistä www.kulttuuritalo.fi

 

 

Menopaussi-musikaali

By

Syksyn ainoa Helsingin esitys Kulttuuritalossa 21.10.2020!

Menopaussi-musikaali on riemukas ylistys naiseudelle, naiselle parhaassa iässä, keski-iässä!
Neljä hyvin erilaista naista törmäävät sattumalta tavaratalon alennusmyynnissä, tilanteet johtavat yhdestä toiseen ja naiset löytävät pian yhteisen sävelen – kirjaimellisesti.

Musiikkia täynnä oleva esitys juhlistaa vaihdevuosi-ikäistä naista, jolla on jo ymmärrystä ja kykyä nähdä elämän eri värit. Se juhlistaa naisia, jotka uskaltavat olla oma itsensä, sanoa mielipiteensä maailmasta ja seisoa omilla jaloillaan. Pitkään vaietuille asioille saa vihdoin nauraa lempeästi ja lujaa.

Las Vegasissa jo ennätykselliset 18 vuotta esitetty ja edelleen ohjelmistossa oleva musikaali nähdään Suomessa nyt ensimmäistä kertaa. Teos on tähän mennessä nähty 16 maassa ja sen on nähnyt lähes 15 miljoonaa ihmistä. Musikaali on villinnyt lukuisat katsojat jopa lavalle asti tanssimaan. Tule ja liity siskoihin!

Upeat, keski-ikäiset naiset näyttämöllä ovat:
Arja Koriseva / Mari Rantasila, Kirsi Ylijoki, Nina Tapio ja Hanna Kaila.
Tässä esityksessä Arja Koriseva.

Koriseva on iskelmälaulaja, musikaalitähti ja tv-kasvo ja hänen kanssaan lavalla vuorotteleva Rantasila on näyttelijä ja laulaja, joka on esiintynyt niin teatterilavoilla, televisiossa kuin elokuvissa. Ylijoki on näyttelijä ja laulaja, joka on esiintynyt niin teatterilavoilla, televisiossa kuin elokuvissa. Tapio on laulaja, lauluntekijä, musikaalinäyttelijä ja tv-kasvo. Kaila on näyttelijä ja laulaja, joka on esiintynyt useissa musikaaleissa ja dubbannut animaatioita.

Ohjaus: Olka Horila
Koreografia: Osku Heiskanen
Kapellimestari: Antti Paavilainen

Esityksen kesto n. 2 tuntia väliaikoineen.

”It’s impossible not to laugh!”
The New York Times

”Fresh, funny and simply terrific!”
La Times

”Dollar for Dollar…It’s the best show in town!”
The Las Vegas Review Journal

Menopaussi-musikaali 21.10.2020 Kulttuuritalo, Helsinki

Lipunmyynti alkaa 21.02.2020 10:00
Lippujen hinnat 43.00-49.00€

HUOM! Pyörätuolipaikkojen varaus suoraan Aleksanterin teatterista, puh. 09-676 980. Avustaja veloituksetta.

Helsingin Lääkiksen Speksi 2020 – Unennäkijä

By

Teollisen vallankumouksen jälkeisessä 1870-luvun Saksassa junatehtaan kätköissä kuohuu. Monet joutuvat punnitsemaan valintojensa merkitystä itselleen ja läheisilleen. Mutta voisiko ratkaisu löytyä unista?

Helsingin Lääkiksen speksi on kokonaisvaltainen musikaalielämys, joka hehkuu yhdessä tekemisen riemua, taitoa ja nuoruuden intoa. Speksin erikoisuus on, että myös yleisö pääsee halutessaan osallistumaan esitykseen huutamalla ”omstart!”, jolloin näyttelijät, tanssijat ja bändi improvisoivat huutoa edeltävän kohdan tuoden siihen jotain uutta. Kokonaan opiskelijavoimin toteutettu, valmista käsikirjoitusta ja improvisaatiota yhdistelevä show säteilee lavalta kaikkien aistien kautta katsojan sydämeen asti. Jo yli 30 vuoden kokemuksella järjestetty Helsingin lääkiksen speksi on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista ja kovatasoisimmista amatööriteattereista.

Järjestyksessään nyt 33. speksi, Unennäkijä, muistuttaa katsojiaan rohkeudesta ja unelmien tavoittelun tärkeydestä. Tervetuloa virkistäytymään koko illan spektaakkelimme pariin!

Helsingin näytökset Kulttuuritalon Aalto-salissa (Sturenkatu 4)

Ensi-ilta la 7.3. klo 17
II näytös ma 9.3. klo 19
III näytös (Sankarinäytös) to 26.3. klo 19
IV näytös la 28.3. klo 18

Teatterin ovet aukeavat tuntia ennen esitystä. Esityksen kesto noin 3h. Sisältää väliajan.

Pääsylippujen hinta
Opiskelija 15€
Peruslippu 20€
Kannatuslippu 35€ (sisältää väliaikatarjoilun, ota yhteyttä liput@laakiksenspeksi.fi)
Yli 10hlö ryhmät saavat alennusta -1€/lippu.
Hinnat sisältävät palvelumaksun

Liput:
https://laakiksenspeksi.fi

Helsingin Lääkiksen Speksi 2020 – Unennäkijä

By

Teollisen vallankumouksen jälkeisessä 1870-luvun Saksassa junatehtaan kätköissä kuohuu. Monet joutuvat punnitsemaan valintojensa merkitystä itselleen ja läheisilleen. Mutta voisiko ratkaisu löytyä unista?

Helsingin Lääkiksen speksi on kokonaisvaltainen musikaalielämys, joka hehkuu yhdessä tekemisen riemua, taitoa ja nuoruuden intoa. Speksin erikoisuus on, että myös yleisö pääsee halutessaan osallistumaan esitykseen huutamalla ”omstart!”, jolloin näyttelijät, tanssijat ja bändi improvisoivat huutoa edeltävän kohdan tuoden siihen jotain uutta. Kokonaan opiskelijavoimin toteutettu, valmista käsikirjoitusta ja improvisaatiota yhdistelevä show säteilee lavalta kaikkien aistien kautta katsojan sydämeen asti. Jo yli 30 vuoden kokemuksella järjestetty Helsingin lääkiksen speksi on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista ja kovatasoisimmista amatööriteattereista.

Järjestyksessään nyt 33. speksi, Unennäkijä, muistuttaa katsojiaan rohkeudesta ja unelmien tavoittelun tärkeydestä. Tervetuloa virkistäytymään koko illan spektaakkelimme pariin!

Helsingin näytökset Kulttuuritalon Aalto-salissa (Sturenkatu 4)

Ensi-ilta la 7.3. klo 17
II näytös ma 9.3. klo 19
III näytös (Sankarinäytös) to 26.3. klo 19
IV näytös la 28.3. klo 18

Teatterin ovet aukeavat tuntia ennen esitystä. Esityksen kesto noin 3h. Sisältää väliajan.

Pääsylippujen hinta
Opiskelija 15€
Peruslippu 20€
Kannatuslippu 35€ (sisältää väliaikatarjoilun, ota yhteyttä liput@laakiksenspeksi.fi)
Yli 10hlö ryhmät saavat alennusta -1€/lippu.
Hinnat sisältävät palvelumaksun

Liput:
https://laakiksenspeksi.fi

Pasión de Buena Vista (CUB)

By

Pasión de Buena Vista palaa Suomeen uuden ohjelmansa kanssa!

Yli 800 000 katsojaa maailmanlaajuisesti 35 maassa saavuttanut legendaarinen kuubalainen yhtye Pasión de Buena Vista on pian taas Suomessa! 28. helmikuuta Kulttuuritalolla parhaat kuubalaiset muusikot ja tanssijat esittävät uuden esityksensä, joka lumoaa katsojat musiikilla ja temperamenttisella tanssilla.

Kuumat rytmit, innostavat melodiat ja eksoottisen kaunis tanssi yhdessä yli 150 tilaustyönä tehdyn asun kanssa vievät katsojan matkalle läpi jännittävän Kuuban yön!

Show Pasión de Buena Vista on täynnä kuubalaisten melodioiden taikaa. Mikään ei kuvasta tämän Karibian saaren kulttuuria niin hyvin kuin musiikki ja tanssi! Pasión de Buena Vista on loistava tapa tutustua Kuubaan ja sen intohimoiseen ja verkkaisen hauskaan tunnelmaan. Esitys kattaa koko eksoottisen saaren musiikin kirjon mambo-rytmeistä ja cha-cha-chasta niin kutsuttuun afro-kuubalaiseen salsaan.

Esitystä säestävä musiikki on sävelletty lyömäsoittimille muun muassa rummuille, symbaaleille ja congarummuille sekä puhaltimille kuten torville ja trumpeteille. Niitä täydentävät piano, basso sekä tyypillinen latinalaisamerikkalainen kitara. Muusikoiden mukana esiintyy lahjakkaita laulajia, jotka esittävät useita upeita sooloja näytöksen aikana. Ensiluokkaisilla tanssijoilla, jotka ovat toistuvasti osoittaneet perinteisen tanssin taitonsa havannalaisissa näytöksissä, on erityistä charmia. Ryhmä tuo lavalle perinteisiä kuubalaisia tyylejä, erityisesti supersuositun ”Son Cubanon”, joka on syntynyt sokeriruokotyöläisten keskuudesta 1920-luvulla ja joka on myöhemmin auttanut modernin salsan nousua. Kuuban yläluokka on vuosien ajan torjunut niin kutsutun ”Danzónin”, mutta nyt se on yksi suosituimmista tanssityyleistä ja synnyttänyt 1900-luvun puolenvälin cha-cha-chaan, rumban ja mambon.

Pasión de Buena Vista tuo Suomen talven keskelle kesäisen spektaakkelin ja tarjoaa suomalaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä unohtumaton matka Kuubaan!

Pasión de Buena Vista (CUB) 28.2.2020 klo 19.00 Helsingin Kulttuuritalossa
Liput palvelumaksuineen alkaen 62/52/39, eläkeläiset, opiskelijat  ja lapset (12 v. asti) 49/39/29

 

Decemberkväll

By

Viihdekonsertti Decemberkväll palaa Kulttuuritalolle kotimaisten ja ruotsalaisten artistien voimin.

Tomas Ledin vahvisti osallistumisensa ja kymmenvuotis juhlavuottansa juhliva KAJ odottaa innolla lavalle pääsyä Kulttuuritalolla Helsingissä 10. joulukuuta.
Konserttikokonaisuus tarjoaa joululauluja, hittejä, komiikkaa ja yhteislaulua.

Juontajana tänä vuonna toimii Christoffer Strandberg, joka on huumorihahmoillaan saavuttanut suuren suosion televisiossa. Parhaillaan hän tanssii ”Tanssii tähtien kanssa” ohjelmassa. Strandberg imitoi illan aikana myös yleisölle tuttuja hahmoja.
Decembekväll on konsepti, joka luotiin 2018 konsertti- ja tv-yleisölle Kulttuuritalolle Helsinkiin.

Viime vuoden konsertti oli menestys ja siksi The Perfect Monday Groupin tuottaja Niklas Rosström järjestää tapahtuman uudelleen.
– Haluamme luoda yleisölle lämpimän ilmapiirin joulun odotukseen, sanoo tuottaja Rosström.
Pääartisti Tomas Ledin palaa suomeen muutaman vuoden tauon jälkeen.
– On aina yhtä mukavaa palata Suomeen, sanoo Ledin, jonka ensimmäinen pitkä elokuva valmistuu sopivasti jouluksi. Elokuvan nimi on ”En del av mitt hjärta”, elokuvassa esiintyvät sellaiset suuruudet, kun Malin ÅkermanJohan Rheborg ja Johan Ulveson. Filmi pohjautuu Ledinin musiikkiin.

Illalla esiintyy myös ruotsalainen artisti Kalle Moraeus, tenori Alexander Lycke, joka on tunnettu Ruotsalaisen teatterin Chess-musikaalista, suomenruotsalainen Emma Klingenberg ja gospelkuoro His Maste`s Noise Elna Rombergin ja Simon Djupsjöbacka

Decemberkväll
Ti 10.12.2019 Kl 19-22, Kulturhuset, Helsingfors

 

Tilaa Kulttuuritalon tarjoilut kätevästi verkkokaupasta.

SAATAVILLA MYÖS LAUTASTARJOILTU KOLMEN RUOKALAJIN MENU ENNEN KONSERTTIA

Punajuurigraavattua siikaa, jokiraputerriiniä ja kukkakaalipyrettä ( L,G )
****
Kokonaisena paistettua sorsaa, haudutettua punakaalia ja kermakastiketta ( L,G )
****
Päärynäkakkua vaniljakastikkeella  ( L )

Hinta 49€/hlö

OSTA NYT

Kasvisvaihtoehto saatavilla pyydettäessä (ota yhteys ravintolaan etukäteen!)
Pääsylippu ja juomat eivät sisälly hintaan. Ryhmille suositellaan juomatilausten tekemistä etukäteen.
Illallinen katetaan Kulttuuritalon ravintola Sture4:ään klo 17.00 alkaen.

Smokkimiehet

By

Suomen hurmurit, Tangokuningas Teemu Roivainen, musikaalitähti Lauri Mikkola ja tv-tähti Mikael Konttinen, tuovat estradille nostalgiaa. Tunnelmaa ja musiikkia 1950- ja 1960-luvuilta – svengaavaa menoa ja jazzin helmiä. Ilta on katossa Rat Pack -henkeen. Kiertue järjestetään yhteistyössä Lastenklinikoiden kummien kanssa.

Konsertissa kuullaan mustavalkoelokuvistakin tuttuja kappaleita ja monia muita hittejä…Muukalaiset yössä / Strangers in the Night, Hopeinen kuu / Guarda che Luna, Voin sanoa sen toisinkin / Fly Me to the Moon, Jokaiselle joku on kai rakkain / Everybody Loves Somebody… Luvassa on roppakaupalla hymyä ja hyvää tuulta. Konserttiorkesterina toimii Energia-orkesteri.

The Rat Pack on lempinimi ryhmälle, jonka jäseninä toimivat mm. Frank Sinatra, Dean Martin ja Sammy Davis Jr. Nyt näiden herrojen jalanjäljissä astuvat Teemu, Lauri ja Mikael – tervetuloa tunnelmoimaan kanssamme!

Lahjoitamme osan kiertueen tuotosta Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta pienten potilaiden viihtyvyyshankintoihin.

Smokkimiehet 3.12.2019 klo 19 Helsingin Kulttuuritalossa
Liput alk. 41€ (sis. käsittelykulun)

Tilaa Kulttuuritalon tarjoilut kätevästi verkkokaupasta.

SAATAVILLA MYÖS LAUTASTARJOILTU KOLMEN RUOKALAJIN MENU ENNEN KONSERTTIA

Punajuurigraavattua siikaa, jokiraputerriiniä ja kukkakaalipyrettä ( L,G )
****
Kokonaisena paistettua sorsaa, haudutettua punakaalia ja kermakastiketta ( L,G )
****
Päärynäkakkua vaniljakastikkeella  ( L )

Hinta 49€/hlö

OSTA NYT

Kasvisvaihtoehto saatavilla pyydettäessä (ota yhteys ravintolaan etukäteen!)
Pääsylippu ja juomat eivät sisälly hintaan. Ryhmille suositellaan juomatilausten tekemistä etukäteen.
Illallinen katetaan Kulttuuritalon ravintola Sture4:ään klo 17.00 alkaen.

SF-BLUES CARAVAN 2019

By

Sunborn Live esittää:
LA 5.10. SF-BLUES CARAVAN 2019
Kulttuuritalo, Helsinki

Vuonna 2002 perustettu kokoonpano SF Blues eli Pepe Ahlqvist, Heikki Silvennoinen ja Dave Lindholm starttaa syksyllä 2019 konsertti- ja klubikiertueelle.
Luvassa on 8 keikan  mittainen kiertue ja kaikilla keikoilla on myös mukana Rock ’n’ Roll veteraani Eero Raittinen ja Hammond-virtuoosi Jukka Gustavson.
Kompissa tutut luottomiehet basisti Mikko Löytty ja rumpali Jani Auvinen.

Special guests: Johanna Försti, Emilia Sisco ja Helge Tallqvist.

’’Kun syksyn lehti maahan ehti, siinäkin soi Blues!’’ ’’Kaikessa soi Blues!’’ Syksyllä nähdään!

Ovet klo 18.00, showtime klo 19.00
Kesto n. 2,5h väliajan kera

Liput: alk. 43€

 

Myynnissä myös tapas-lankku:

Tapas-lankku:
Nauti herkullinen tapas-lankku ennen konserttia Kulttuuritalon omassa ravintolassa, Sture 4.
Suomalaisia tapaksia sisältävä menu tarjoillaan tuntia ennen konsertin alkua. https://www.sture4.fi/

Tapas-lankku:
West Charkin lumikinkkua (M,G)
Siikaa tillimajoneesia (M,G)
Västerbotten -juustoa ja tyrnifluidi (L,G)
Mummonkurkkua ja pikkelöityä punasipulia (M,G)
Mallaslimppua ja kirnuvoita (L)

Liput: alk. 61,00€

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio.
Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä.
Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: info@sture4.fi | puh. 044 5566195

BABYMETAL (JPN)

By

JAPANILAINEN BABYMETAL ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN

 

Japanissa suurta menestystä nauttiva BABYMETAL saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Odotettua uutta albumia valmisteleva japanilaissensaatio nähdään Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 26. helmikuuta. .

Su-Metal (Suzuka Nakamoto) ja Moametal (Moa Kikuchi) duosta koostuva japanilainen kawaii-metalbändi BABYMETAL perustettiin vuonna 2010 ja on siitä lähtien valloittanut metallifaneja ympäri maailman uniikilla tyylillään. BABYMETAL fuusioi musiikissaan metallimusiikkia ja J-popin piirteitä, vaikutteita löytyy vaihtoehtometalista speed ja death metaliin. Alun perin triona esiintynyt bändi kutistui viime syksynä (2018) kaksihenkiseksi Yui Mizunon jätettyä yhtyeen terveyssyistä. Livekeikoilla duoa säestää heavy metal -yhtye Kami Band.

BABYMETAL koki ensimmäisen läpimurtonsa jo vuonna 2014, kun sen debyyttialbumi nousi USA:n Billboard-listalle ja se esiintyi Sonisphere Festival UK:n päälavalla 65 000 -päiselle yleisölle.  Yhtye on ehtinyt uransa aikana kiertää useiden isojen nimien lämmittelijänä – niin Lady Gagan, Red Hot Chili Peppersin, kuin Guns n’ Rosesinkin kanssa lavan jakanut bändi vierailee kesän suurimmilla festivaaleilla Euroopassa ja nähdään tulevana viikonloppuna Glastonburyn lavalla.

BABYMETAL valmistelee uutta albumiaan, jolta on julkaistu sinkut ”Distortion”, ”Starlight”, ”Elevator Girl” ja eilen julkaistu ”PA PA YA!!”. Uudesta materialista päästään nauttimaan yhtyeen ensimmäisellä Suomen keikalla helmikuussa Helsingin Kulttuuritalolla.

BABYMETAL (JPN)
Ke 26.2.2020 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18
BABYMETAL n. klo 20
Aikataulut ovat arvioituja ja saattavat muuttua myös tapahtumapäivänä.

Saavuthan ajoissa paikalle, sillä tapahtuma on loppuunmyyty.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 48 / 50 / 57 € Ticketmasterista

Reijo Taipale – muistokonsertti

By

Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue lokakuussa 2019

Suomalaisen iskelmätaivaan suursuosikin, Reijo Taipaleen muistokonserttien kiertue nähdään lokakuussa suurimpien kaupunkien konserttisaleissa. Mukana on suuri joukko tähtiartisteja, kuten Saija Tuupanen, Erika Vikman, Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Dimitri Keiski, Marco Lundberg, Jani Jalkanen sekä Reijo Taipaleen tyttärentytär Senja Myller.

Reijo Taipaleen muistokonsertit nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä 19. lokakuuta, Tampere-talossa, Tampereella 20.10., Logomossa, Turussa 23.10. ja Sibeliustalossa, Lahdessa 24.10. Artistikaarti vaihtelee konserttikohtaisesti. Kiertueen juontajina toimivat Susanna Heikki ja Tarja Närhi.

Säestävänä orkesterina on Reijo Taipale -juhlaorkesteri kapellimestarinaan harmonikkamestari Jani Helenius. Taipale ja Kari Tapio olivat hyviä ystäviä, ja orkesteri koostuukin Taipaleen ja Kari Tapion taustayhtyeiden muusikoista.

Kiertueelle osallistuva Senja Myller, Reijo Taipaleen lapsenlapsista nuorin, tähtää musiikkiuralle ja on jo nähty mm. Idols-kilpailussa TV:ssä. – Isoisäni on ollut minulle esikuva, niin musiikillisesti kuin muutoinkin. Minulle on suuri kunnia päästä mukaan esiintymään hänen muistokiertueelleen ja päästä esittämään hänen tunnetuksi tekemiään lauluja, Myller kertoo.

Pro Finlandia -mitalilla ja lukuisilla muilla huomionosoituksilla palkittu Taipale menehtyi 79-vuotiaana viime huhtikuussa. Hänen levytysuransa alkoi vuonna 1962 kappaleilla Aila ja Yön hetket. Taipaleen muita ikimuistoisiksi tekemiä lauluja olivat mm. Satumaa, Tähdet meren yllä, Tango Humiko, Sateen tango, Onnen maa ja Elämän parketeilla.

Reijo Taipale – muistokonsertti 19.10 Helsingin Kulttuuritalossa klo 19.

Orkesterina:
Reijo Taipale -juhlaorkesteri kapellimestarinaan Jani Helenius

Solistit:
Jani Jalkanen, Kauko Simonen, Marco Lundberg, tähtiviulisti Satu Savioja, Susanna Heikki, Simo Silmu, Reijo Taipaleen tyttärentytär Senja Myller

Sapas-lankku: 
Nauti herkullinen sapas-lankku ennen konserttia Kulttuuritalon omassa ravintolassa, Sture 4.
Suomalaisia tapaksia sisältävä menu tarjoillaan tuntia ennen konsertin alkua.

Sapaslankulla:

  • Siikaa ja tillimajoneesia
  • Lumikinkkua
  • Västerbotten-juustoa ja tyrnihilloketta
  • Mallaslimppua.

TILAA TARJOILUT TÄSTÄ

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio.
Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä.
Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Erityisruokavaliot ja juomatilaukset:
info@sture4.fi puh. 044 5566195

Illan aikataulu:
18.00 Ovet avataan
18.00 Tapas-lankku tarjolla ravintolassa Sture4
19.00 konsertti alkaa
Kesto n. 2h sis. väliajan

Vesa-Matti Loiri – Sydämeeni joulun teen

By

Vesa-Matti Loirin perinteinen Sydämeeni joulun teen -konserttikiertue käynnistyy marraskuussa. Loiri on luonut joulun tunnelmaa Peter Lerchen johtaman orkesterin kanssa konserttiyleisönsä sydämiin jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Sydämeeni joulun teen-joulukonserttisarja onkin siirtynyt joulun aloitusperinteenä jo sukupolvilta toisille.

Loirin ja Peter Lerchen saumattomaksi hioutunut yhteistyö on vertaansa vailla. Konserteissa yhdistyy Vesa-Matti Loirin syvällinen tekstin tulkinta sekä poikkeuksellinen kyky koskettaa kanssaihmistään. Vuodet ovat vain syventäneet tulkintoja entisestään. Peter Lerchen luotsaama sävelkieli on tekstin mukanana hengittävä ja sointimaailma mielikuvituksellinen sekä rikas. Konserttien ohjelmisto koostuu perinteiseen tapaan Loirin jouluklassikoista sekä teemaan sopivista ikivihreistä. Konserttien kokoonpanossa ovat mukana Vesa-Matti Loiri (laulu), Peter Lerche (kapellimestari, sovittaja, kitaristi), Pauliina Lerche (haitari, viulu, kannel) ja Juho Kivivuori (basso).

Loirin Sydämeeni joulun teen -albumi julkaistiin alunperin 1988. Se on tällä hetkellä kaikkien aikojen myydyin joululevy Suomessa yli 200 000 kappaleen myynnillään. Nimikappaleensa Sydämeeni joulun teen ohella käsitteiksi Loirin joulutulkinnoista ovat nousseet mm. Varpunen jouluaamuna, Silti niin joululta tuntuu, Enkeli taivaan sekä Heinillä härkien kaukalon.

Vesa-Matti Loiri – Sydämeeni joulun teen
La 21.12. Helsinki, Kulttuuritalo klo 19:00

TILAA TAJOILUT TÄSTÄ LINKISTÄ

SAATAVILLA MYÖS LAUTASTARJOILTU KOLMEN RUOKALAJIN MENU ENNEN KONSERTTIA

Punajuurigraavattua siikaa, jokiraputerriiniä ja kukkakaalipyrettä ( L,G )
****
Kokonaisena paistettua sorsaa, haudutettua punakaalia ja kermakastiketta ( L,G )
****
Päärynäkakkua vaniljakastikkeella  ( L )

Hinta 49€/hlö

OSTA NYT

Kasvisvaihtoehto saatavilla pyydettäessä (ota yhteys ravintolaan etukäteen!)
Pääsylippu ja juomat eivät sisälly hintaan. Ryhmille suositellaan juomatilausten tekemistä etukäteen.
Illallinen katetaan Kulttuuritalon ravintola Sture4:ään klo 17.00 alkaen.

Jorma Kääriäinen – Nyt tai ei koskaan

By

”NYT TAI EI KOSKAAN” – SUURIMMAT HITIT AGENTSISTA TÄHÄN PÄIVÄÄ! 

”Olen pohjimmiltani ikuinen rokkari” 

Samettiääninen keikkakonkari Jorma Kääriäinen lähtee ensi syksynä mittavalle ”Nyt tai ei koskaan” –konserttikiertueelle juhlistaakseen 40 vuotta kestänyttä muusikonuraansa. Kaksikymmentäkolme konserttia ympäri Suomea käsittävä kiertue starttaa Hyvinkäältä 25. päivä lokakuuta ja päättyy Helsingin Kulttuuritalolle 5. päivä joulukuuta.

– Kiertueen nimi ”Nyt tai ei koskaan” viittaa siihen, että jokaisen ihmisen pitäisi mielestäni tarttua hetkeen ja elää elämäänsä nyt ja tässä. Huomenna saattaa olla liian myöhäistä. Koskaan ei tiedä, milloin elämä ratkaisevasti muuttuu tai loppuu. Omalla kohdallani vakavat välilevyvaivat pakottivat minut pitkälle keikkatauolle viitisen vuotta sitten. Silloin oli epävarmaa pystyisinkö enää lainkaan palaamaan keikkalavoille. Viime aikaiset uutiset tuttujen kollegoiden kuolemantapauksista ovat niin ikään koskettaneet minua syvästi,Jorma kertoo.
Syksyn konserteissa Jorma esittää tuttuja kappaleita niin soololevyiltään kuin Jorma Kääriäisen ja Agentsin yhteistuotannosta. Jorman ja häntä säestävän Yhden tähden orkesteri -kokoonpanon melodiseen ohjelmistoon sisältyy rutkasti muistoja ja tunteita.
– Se on oikeastaan ihan sama, mitä musiikkia minä esitän, niin rokkarihan minä pohjimmiltani olen ja sellaisena pysyn. Kyllä se äänessä kuuluu ja tyylissä näkyy”, Jorma sanoo.

Las Vegasin kautta kohti Agentsia

Jorma Kääriäisen ura musiikin ammattilaisena alkoi Freddie Falcon -taiteilijanimen turvin. Freddie Falcon ja V8-yhtye levytti albumillisen musiikkia ja keikkaili ahkerasti 1970-luvun lopulla. Hurja suosio näkyi muun muassa sijoituksena kymmenen parhaan joukossa Suosikki-lehden Top Ten -listalla.

– Eihän se sitten lopulta mennyt niin kuin Strömsössä. Falconin taru loppui lyhyeen! Hatutti koko kuvio sen verran, että päätin ostaa menolipun Jenkkeihin. Kiertelin New Yorkissa, Indianapolisissa, Memphisissä, Los Angelesissa ja Las Vegasissa, jonne asetuin asumaan ja jossa pääsin sitten esiintymäänkin. Esiinnyin ja viihdyin Vegasissa kunnes tuli puhelu Suomesta saapua suorittamaan asepalvelus. Eihän siinä mikään auttanut: Las Vegasin El Jardin –ravintola vaihtui Hyrylän varuskuntaan” , Jorma muistelee.

Siviilin pääsyn jälkeen Jorma keikkaili useissa eri kokoonpanoissa kunnes kitaristi Esa Pulliainen elokuussa 1992 soitti tärkeän puhelun.

– Esa soitti, pyysi palaveriin ja tarjosi solistin paikkaa Topi Sorsakosken seuraajana Agents-yhtyeen riveissä. Olihan se kova juttu! Ei siinä paljon tarvinnut asiaa miettiä, Jorma muistelee.

Agents & Jorma Kääriäisen ensimmäinen yhteinen albumi oli vuonna 1995 julkaistu ” Agents forever”. Ensimmäinen kultalevy tuli albumilla ” Agents is more! ” kolmisen vuotta myöhemmin. Yhteisistä hiteistä muistetaan muun muassa ”Antaudun”, ”Pikku Mona”, ”Moskovan valot”, ”Salainen rakkaus”, ”Päivin öin”, ”Sinä vain”, ”Valot”, ”Muistan kesän” ja ”Olen syytön” .

Keikoilla kuultiin myös Agentsin edellisten solistien Rauli ”Badding” Somerjoen ja Topi Sorsakosken tunnetuksi tekemiä levytyksiä kuten ”Valot” ja ”Paratiisi” sekä ”Salattu suru” ja ”Kauan” .

Vuonna 2006 Agentsin ja Jorman lähes 15 vuotta kestänyt yhteistyö kuitenkin päättyi, jonka jälkeen Kääriäinen lauloi arvostetun Riku Niemi Orchestra – RNO:n vakituisena solistina vuosina 2006 – 2013.

Vuoden 2015 jälkeen Jorma on keikkaillut kovan luokan ammattimuusikoista koostuvan Yhden tähden orkesterin kanssa. Kääriäisen viimeisin julkaisu on albumi nimeltä ”Jorma” maaliskuulta 2018. Uutta levytysmateriaalia on odotettavissa ensi syksyksi.
www.gramofoni.fi/jorma-kaariainen/ 

Jorma Kääriäinen – Nyt tai ei koskaan 5.12. Helsingin Kulttuuritalossa
Konsertti alkaa kello 19.00. Ovet auki kello 18.00.
Konsertin kesto on noin 2,5 tuntia. Konserteissa on väliaika.

Liput:
Liput alkaen 34,50 euroa (sis. kulut).

 

SAATAVILLA MYÖS LAUTASTARJOILTU KOLMEN RUOKALAJIN MENU ENNEN KONSERTTIA

Punajuurigraavattua siikaa, jokiraputerriiniä ja kukkakaalipyrettä ( L,G )
****
Kokonaisena paistettua sorsaa, haudutettua punakaalia ja kermakastiketta ( L,G )
****
Päärynäkakkua vaniljakastikkeella  ( L )

Hinta 49€/hlö

OSTA NYT

Kasvisvaihtoehto saatavilla pyydettäessä (ota yhteys ravintolaan etukäteen!)
Pääsylippu ja juomat eivät sisälly hintaan. Ryhmille suositellaan juomatilausten tekemistä etukäteen.
Illallinen katetaan Kulttuuritalon ravintola Sture4:ään klo 17.00 alkaen.

ELASTINEN – KONSERTTISALIKIERTUE 2019

By

Suomen tunnetuimpien artistien joukkoon asemansa vakiinnuttanut ja jo merkittävän uran kotimaisen musiikkimaailman vaikuttajana tehnyt Elastinen suuntaa syksyllä mittavalle konserttisalikiertueelle. Suomen suurimpia saleja käsittävällä kiertueella tullaan kuulemaan myös Elastisen uutta musiikkia, artisti julkaisee ”Sua seuraa aurinko” -singlen keskiviikkona 29. toukokuuta. Elastisen Konserttisalikiertue alkaa torstaina 10. lokakuuta Tampere-talolta ja päättyy lähes kymmenen muuta kaupunkia halkoen Helsingin Kulttuuritalolle lauantaina 9. marraskuuta.

Viihdealan moniottelijana tunnettu Elastinen tarjoilee syksyn kiertueen herkempiäkin tulkintoja mahdollistavissa konserttipaikoissa läpileikkauksen yli viisitoista vuotta kestäneeltä, kotimaiseen hiphop- ja pop-musiikkiin lähtemättömän jäljen jättäneeltä uraltaan.

”Tein 2016 ensimmäisen konserttisalikiertueeni ja tajusin tuon saliympäristön voiman. Intensiivisyys on aivan omaa luokkaansa, kun kaikki täysin keskittyneesti kuuntelevat baari- tai festarimeiningin sijaan. Nyt osaan rakentaa ja riisua räppisetin vielä paremmin, kuin viimeksi.”

”Luvassa on niin uutta kuin vanhaakin tuotantoa, erikoisversioita ja sykähdyttäviä sovituksia. Kaksi puoliaikaa mahdollistavat erilaisen rytmin ja draaman kaaren. Räppikonsertit konserttisaleissa ovat Suomessa toistaiseksi vielä melko tuntematon maaperä”, artisti summaa tulevaa kiertuettaan.

Tapahtumien liput tulevat myyntiin perjantaina 31. toukokuuta keikkapaikkojen normaaleissa ennakkomyyntipisteissä. Keikkalisäykset ovat mahdollisia.

ELASTINEN – KONSERTTISALIKIERTUE 2019
La 9.11. Kulttuuritalo

LIPUT:
Myyntiin pe 31.5. klo 9
Lippupisteestä 35€

SHOW & DINNER – LAUTASTARJOILTU KOLMEN RUOKALAJIN MENU
Illallinen katetaan Kulttuuritalon ravintola Sture4:ään kaksi tuntia ennen konserttia.

MENU
Punajuurigraavattua siikaa, jokiraputerriiniä ja kukkakaalipyrettä ( L,G )
****
Kokonaisena paistettua sorsaa, haudutettua punakaalia ja kermakastiketta ( L,G )
****
Päärynäkakkua vaniljakastikkeella  ( L )

Hinta 49€/hlö. Kasvisvaihtoehto saatavilla pyydettäessä (ota yhteys ravintolaan etukäteen!)
Pääsylippu ja juomat eivät sisälly hintaan. Ryhmille suositellaan juomatilausten tekemistä etukäteen.

OSTA NYT

 

Saatavilla myös Sapaslankku, joka sisältää tapaslankun ennen konserttia.

  • Siikaa ja tillimajoneesia
  • lumikinkkua
  • Västerbotten-juustoa ja tyrnihilloketta
  • Mallaslimppua.

OSTA NYT

 

instagram.com/elastinen
www.facebook.com/Elastinen
www.fullsteam.fi

Someone Like You – The Adele Songbook

By

– Hello, Rolling In The Deep, Someone Like You, Chasing Pavements, Make You Feel My Love, Set Fire To The Rain, Skyfall ym. –

Adelen tunnetuimpia hittejä konsertissa tulkitsee häikäisevä Katie Markham.

Someone Like You – The Adele Songbook on poikkeuksellisen korkeatasoinen ja sykähdyttävä konserttielämys, jossa solistina toimii nuori englantilainen laulajatar Katie Markham.

”Olihan se melkoinen shokki, kun suuri idolini Adele tykästyi juuri minuun”, Katie toteaa.

”Adelen musiikissa on käsittämätöntä kauneutta ja varmaan sen takia se vetoaa niin moniin ihmisiin ympäri maailmaa. Siinä välittyy aito ja syvä tunne.” 

Konsertin musiikkiin ja tunnelmaan voi tutustua jo etukäteen katsomalla videotallenne:

Someone Like You – The Adele Songbook on kerännyt suitsutusta musiikkikriitikoilta ympäri maailmaa. Erityisesti Katie Markhamin lauluääni, tulkinta ja lauluvalinnat ovat innostaneet kriitikot ylisanoihin. Hehkutusta mediassa ovat saaneet myös konsertissa esiintyvä nelimiehinen yhtye ja taustalaulajat.

”Markham manages to capture Adele’s vocal and physical nuances and she is clearly a gifted singer in her own right. For the performance she is accompanied by a talented four-piece live band and two backing singers, she more than delivers the goods.”

”Katie Markham has an undeniable talent and her huge range of powerful vocals ensured the audience were seeing the closest thing to actual Adele herself.” 

”Let’s not forget although this is a tribute to Adele, Katie Markham does have her own distinctive voice albeit very similar to Adele in style and this is a good thing, She is not impersonating but rather singing it with her own voice.” 

Someone Like You – The Adele Songbook 5.3.2020 klo 19. Helsingin Kulttuuritalo
Tapahtuman kesto 19-21
Ovet avataan klo 18.00
Konserteissa on väliaika – 30min

Liput:
Liput alkaen 39,50 euroa (sis. kulut).

MARKKU ARO 70-VUOTISJUHLAKIERTUE

By

Markku Aro lähtee 22 konserttia sisältävälle 70-vuotisjuhlakiertueelle ja samalla koko yli viisi vuosikymmentä kestäneen uransa ensimmäiselle konserttikiertueelleen ensi syksynä 12.10. – 15.12.2019!

Poikkeuksellisen pitkän tien suomalaisessa musiikkielämässä taivaltanut sympaattinen Markku Aro nauttii siitä, että hänen ikäisilleen artistikonkareille riittää vielä kysyntää. Hän kertoo sen johtuvan siitä, että monien menestyksensä jo 1960- ja 1970-luvuilla vakiinnuttaneiden artistien hitit elävät yhä edelleen yleisön muistoissa.
– Yleisö haluaa viihtyä ja kuunnella vanhoja tuttuja hittejä ja tanssia niiden tahtiin. Ja ainakin meille vähän varttuneemmille elämä on muutakin kuin pelkkää somettamista. Meille sosiaalisuus on myös henkilökohtaista, kasvokkain tapahtuvaa kommunikointia, yhdessäoloa ja yhteydenpitoa, hän toteaa.

Uran lopettamista juhlavuoden jälkeen Aro ei ole harkinnut.

– Näillä näkymin se tulisi olemaan ylivoimaisen vaikea päätös. Minä nautin esiintymisestä ja keikoilla käymisestä. Keikkailusta on tullut niin oleellinen osa elämääni näiden 50 vuoden aikana. Miten siitä voisi ainakaan kokonaan luopua? Ehkä sitten joskus myöhemmin voisi harkita keikkatahdin hidastamista, mutta ei missään nimessä vielä, Markku Aro sanoo topakasti.

Markku Aro Su 8.12. klo 19. Kulttuuritalo, Helsinki

Konsertin kesto on noin 2,5 tuntia. Konsertissa on väliaika. Tilaa tarjoilut kätevästi verkkokaupasta.

Liput alkaen 32,50 euroa (sis. kulut).
www.ticketmaster.fi

SAATAVILLA MYÖS LAUTASTARJOILTU KOLMEN RUOKALAJIN MENU ENNEN KONSERTTIA

Punajuurigraavattua siikaa, jokiraputerriiniä ja kukkakaalipyrettä ( L,G )
****
Kokonaisena paistettua sorsaa, haudutettua punakaalia ja kermakastiketta ( L,G )
****
Päärynäkakkua vaniljakastikkeella  ( L )

Hinta 49€/hlö

OSTA NYT

Kasvisvaihtoehto saatavilla pyydettäessä (ota yhteys ravintolaan etukäteen!)
Pääsylippu ja juomat eivät sisälly hintaan. Ryhmille suositellaan juomatilausten tekemistä etukäteen.
Illallinen katetaan Kulttuuritalon ravintola Sture4:ään klo 17.00 alkaen.

Music From The Movies Of David Lynch – Visual Concert

By

Music From The Movies Of David Lynch – Visual Concert 

Silmiä ja korvia hivelevä kokoillan konsertti. Twin Peaks -keikoillaan ihastuttanut kahdeksanhenkinen Gasthaus Orkesteri esittää nyt musiikkia etenkin Lynchin elokuvista (mm. Mulholland Drive, Eraserhead ja Lost Highway). Musiikin rinnalla tunnelmaa luovat upeat video- ja valoprojisoinnit.
David Lynch tunnetaan ohjaajana, jonka surrealistisissa ja unenomaisissa teoksissa musiikilla on suuri merkitys. Konsertissa kuullaan luottosäveltäjä Angelo Badalamentin sävellysten lisäksi Lynchin elokuvista nousseita klassikkokappaleita, kuten Wicked Game ja Blue Velvet.
Luvassa on unohtumaton ilta upean musiikin ja visualisointien parissa. Teemapukeutuminen sallittu!

Gasthaus Orkesteri: 
Susanna Tikkanen – laulu; Paula Präktig – koskettimet & sovitukset; Katriina Siekkinen – koskettimet; Janne Storm – kitara & elektroniikka; Mari Talala – trumpetti; Paavo Rantanen – saksofoni & huilu; Arto Nevalainen – basso; Pauliina Kauppila – rummut

Miksaus: Teemu Puputti
Valot: Jarkko Tuominen
Videot: Jarno Marjamäki

Music From The Movies Of David Lynch – Visual Concert  Pe 27.9.2019 Kulttuuritalo, Helsinki
Showtime klo 19.00
Ovet klo 18.00
Kesto n. 2h sis. väliajan
Ikärajaton
Avustajapaikat lippukaupoista & puhelinpalvelusta

LISÄKSI MYYNNISSÄ TAPAS-LANKKU:

Nauti herkullinen tapas-lankku ennen konserttia Kulttuuritalon omassa ravintolassa, Sture4.
Suomalaisia tapaksia sisältävä menu tarjoillaan tuntia ennen konsertin alkua. www.sture4.fi

Tapas-lankku:
West Charkin lumikinkkua (M,G)
Siikaa tillimajoneesia (M,G)
Västerbotten -juustoa ja tyrnifluidi (L,G)
Mummonkurkkua ja pikkelöityä punasipulia (M,G)
Mallaslimppua ja kirnuvoita (L)

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio.
Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä.
Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: info@sture4.fi | puh. 044 5566195

Illan aikataulu:
– Klo 18.00 Ovet avataan
– Klo 18.00 Tapas-lankku tarjolla ravintolassa Sture4
– Klo 19.00 konsertti alkaa, kesto n. 2h sis. väliajan

THE LEGENDS – Alive In Concert

By

THE LEGENDS
Elvis Presley – Jerry Lee Lewis – Roy Orbison

Kolme maailman parasta Elvis Presleyn, Roy Orbisonin ja Jerry Lee Lewisin musiikin tulkitsijaa yhdessä ainutlaatuisessa showssa: The Legends!

Tämä huikea show tarkoin valittuine esikuvineen juontaa juurensa Englantiin ja Ruotsiin. The Legends on esiintynyt täysille konserttisaleille ja täyttänyt suurimpia tapahtumapaikkoja vuodesta 2001!
Paul Larcombe on ansainnut virallisen sijoituksen Elvis Presley Enterprises USA:n maailman kymmenen parhaan Elvis-imitaattorin listalla. Hän on lisäksi Iso-Britannian ensimmäinen Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist -kilpailun finaaliin Gracelandissa, Memphisissä, selviytynyt Elvis-imitaattori. Paul sijoittui hiljattain maailman listan sijalle 3 samassa kilpailussa. Lisäksi hän on maailman ainoa Elvis-imitaattori, joka on esiintynyt yksin Englannin kuningattarelle ja kuninkaalliselle perheelle kolme kertaa, ja esiintynyt muun muassa TV-kanavilla BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN ja Sky News.

Paul Larcomben lisäksi ryhmään kuuluvat Ruotsin parhaat Roy Orbisonin ja Jerry Lee Lewisin imitaattorit, Johnny Duvert ja Jerry Carlson. Molemmat tekivät läpimurtonsa TV4:n ”Reach for the stars” -ohjelman voittajina, minkä jälkeen he ovat esiintyneet useissa televisio-ohjelmissa, kuten TV4:n Bingolotossa, jossa kummankin esitys oli huikea. Heidät on valittu lisäksi Radio Nostalgian Hall Of Fameen, ja he kuuluvat todennäköisesti idoleidensa omistautuneimpien imitaattoreiden joukkoon. Jerry Carlson on yksi lahjakkaimmista boogie woogie -pianisteista Jerry Lee Lewisina todellinen virtuoosi! Johnny Duvert on ainutlaatuinen Roy Orbisonin roolissa, ja hänellä on yksi koko maailman parhaista Roy Orbison -äänistä.

Tämä on kaiken kaikkiaan todellinen Las Vegas -tyylinen show, joka on pakko nähdä. Mukana ovat kaikki kolmen rock and roll -musiikin pioneerin suurimmat ja unohtumattomimmat hitit!

THE LEGENDS
Elvis Presley – Jerry Lee Lewis – Roy Orbison Helsingin Kulttuuritalossa 2.11.2019 klo 19:30

Liput alk. 49€ (sis. käsittelykulun)

www.thelegends.se

 

THE MIRACLE – A NIGHT WITH QUEEN

By

“The Miracle – A Night With Queen” on ennennäkemätön ja Suomessa täysin ainutlaatuinen musiikkishow, jonka aikana käydään läpi Queenin merkittävimmät kappaleet yhdistettynä Freddie Mercuryn elämäntarinasta tuttuihin elementteihin.

Showssa musiikki puhuu puolestaan ja tarina kulkee eteenpäin eri vuosikymmenten läpi QUEENin tahtiin. Musiikissa ja ylöspanossa olemme panostaneet vain parhaaseen mahdolliseen ja  tarjoamme kokonaisvaltaisen kuunteluelämyksen yhdistettynä visuaaliseen ilotulitukseen.

Koe stadionkonsertin massiivisuus, herkemmät balladit, isot hitit, tunteisiin vetoavat hetket sekä musiikin ilosanoma. Kaikki tämä QUEEN-yhtyeen kappaleiden kautta kerrottuna!

The Miracle – A Night With Queen Pe 15.11.2019 Helsingin Kulttuuritalossa
Ovet klo 18.00, showtime 19.00
Kesto n. 2h sisältäen väliajan
Ikärajaton
Avustajapaikat lippukaupoista & puhelinpalvelusta

Liput alk. 32€ (sis. käsittelykulun)

LISÄKSI MYYNNISSÄ SHOW & DINNER -PAKETIT

A Kind of Magic
Paketti sisältää:
• Pääsylipun
• Sapaslankun (Tyylikäs lajitelma kotimaan parhaita herkkuja: siikaa ja tillimajoneesia, lumikinkkua, Västerbotten-juustoa ja tyrnihilloketta sekä mallaslimppua).
Ovet klo 18. Hinta alk. 49,50€

Bohemian Rhapsody
Paketti sisältää:
• Pääsylippu parhailta paikoilta
• Naulakkopalvelun
• Herkullisen ruokailun Sture4 ravintolassa
Ovet klo 17. Hinta alk. 81€

RYHMILLE:
Yli 20 hengen ryhmille on varattavissa oma tila ruokailuun ja yhdessäoloon.
Varmista onnistuneet juhlat ja VARAA PIKKUJOULUT HELPOSTI NYT! myynti@kulttuuritalo.fi / p. 044 5566 190