Skip to main content

Kultsan brunssi

Tervetuloa Kulttuuritalon tähtipölyä tihkuvalle brunssille taas syyskuussa!

Seuraava kattauksemme on 1.10.

Brunssikattauksemme on keittiömestarimme kauden parhaista raaka-aineista rakkaudella valmistama makumatka Kulttuuritalon historiaan, modernilla säväyksellä maustettuna. Klassikot ovat klassikkoja hyvästä syystä, ja meillä pääset maistelemaan myös tulevia brunssiklassikoita – kuohuvaa unohtamatta.

Brunssilla on tarjolla tuoreita leipiä ja karjalanpiirakoita, leikkeleitä ja juustoja unohtamatta. Lisäksi löytyy jogurttibaari, sekä herkullinen salaatti & delipöytä. Herkullisista lämpimistä vaihtoehdoista löydät muun muassa lämpimiä voileipiä. Brunssitarjoilumme kruunaa herkullisten jälkiruokien lajitelma ja Löfbergin luomukahvi & haudutettu tee.
Saatavilla myös erikoiskahvit, ja popcorn kone on lämpimänä.

Brunsseillamme tarjoamme elämyksiä myös kulttuurinnälkään. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Kulttuuritalon salaisuuksiin Alvar Aalto-säätiön inspiroivan oppaan johdolla. Ravintolassamme on ihasteltavana vaihtuva taidenäyttely, ja brunsseilla järjestetään myös yllätyksellisiä esityksiä kulttuurin eri aloilta.

Kaikkien brunssilla käyneiden kesken arvotaan kuukausittain pääsylippuja Kulttuuritalon konsertteihin. Muista siis osallistua arvontaan brunssin yhteydessä.

Tavataan Kultsan brunssilla!

Kultsan BRUNSSI
Lauantaisin klo 11-14 Kulttuuritalon ravintolassa.

Brunssi 26€. Lapset 4-12v 13€, alle 4-vuotiaat 0€

Varaa pöytä TableOnlinesta!

Varaa brunssi